trgy sizin attığınız gol hiçte şansa atılmış bir gol değildi. Güzel bir goldü. Kaleci hata yaptı ve bunu görüp değerlendirebiliyor hatta güzel bir vuruş ile de gole çevirebildiyseniz buna şansa atılmış bir gol oldu demek olmaz. Futbolcunun hakkını yemiş oluruz.
Espiriye gelince ise evet deplasmanda atılan bir gol büyük önem taşırda ama o an spiker öyle bir ifade ile anlatıyordu ki görende 2-0 3-0 takımı yenmişte evine dönüyor gibiydi.
Bence o gün Lille güzel oynadı, adamlar gerçekten çok hızlıydı. Eğer burada da bu şekilde oyun sergileyibilirlerse işiniz zordur. Her türlü ihtimal değerlendirilebilir. Ama bence Fenerbahçe bu turu geçer. Zorda olsa.
Bu arada Guiza ya inanamadım. Kaleci ile karşı karşıya gelmiş neredeyse ve o anda pas vermeyi tercih etti. Gerçekten çok şaşırdım.
Fener maçı bitiminde spikerin dediklerine çok güldüm. Fener avantajlı bir skorla dönüyor dedi
Çok komiksiniz sayın @Ozcan. Bu sezon ligde oynadığı 6 maç dışındaki tüm maçlarda en az bir gol yemiş Atletico Madrid'e gol atınca Avrupa Fatihi olunuyorsa yazık diyorum sadece...
Çok objektifsiniz(!),forvetsiz,deplasmanda,Atletico'ya karşı rövanşlı maçta alınan 1-1'lik skor çok iyi bir avantaj.
Lille i yenemiyor daha siz diyosunuz kayseri bursa ayarında takım diye
Buna da cevaben siz onu da yapamadınız diye boşuna parmaklarınızı yormayın, zaten biz hiçbir zaman çok başarılıyız demedik. Siz bizim başarısızlıklarımıza sevinmekten kendi durumunuzu pek tahlil edemiyorsunuz yönetim / taraftar olarak.