İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Avrupalı Webmasterler: bin klick yüz avro, bin layer üç avro!

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dedimki>>>>>
do you pay me ?
or not?

onlarda şöyle cevap verdiler >>>>>
hello,
no we don't pay you

yani ödemiyorlar ama bişeyde demiyorlar uyanık adamlar.

M

marzenbecher

Misafir
şimdilik 10€ oldu, ödemeyi ne zaman yapacaklar merak ediyorum ya da yapacaklar mı?
inşallah yaparlar.

F

fatihgoz

Misafir
marzenbecher' Alıntı:
şimdilik 10€ oldu, ödemeyi ne zaman yapacaklar merak ediyorum ya da yapacaklar mı?
inşallah yaparlar.
sen nerdesin almanya da banka hesabın var mı yani ödemeyi nasıl alacaksın..

F

fatihgoz

Misafir
Ben Sponsorads ı inceledim kullandım denedim. Moneybookers a ödeme yapmıyo yalnız para 10 euro olunca parayı almanya da banka hesabınız varsa oraya ödüyo...

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geveze.at' Alıntı:
Ilginc türkce tastatur kullaniyorsun
türkiye dışında olmama rağmen bende türkçe klavye kullanıyorum, ne alakası var :)

bu ara 445 gösterim almış bu topik benim ref'den kimse üye olmamış, zaten tahmin ettiğim için ref'siz linkde eklemiştim. halka hizmet olarak kabul olsun : )

G

Geveze.at

Misafir
Ona bakarsan bende kullanabilirim üğiifeişfşçiçğ
windows ayarlarindan ama yinede tüm isimi äß yapiyor :)

fatihfx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
marzenbecher' Alıntı:
inşallah yaparlar.

senin hesabını versek moneybokersdan bize ödeme geçermisin ?

Y

yudt

Misafir
Arkadaşlar site türkçe olmasına rağmen ödemeleri almanyadaki akranımıza alsak bir sorun yaşarmıyız daha önce bunu deneyen oldumu ?

M

marzenbecher

Misafir
sitede ilginç bir şey başıma geldi.
banka hesabının yazdığı yeri doğru olarak yazmıştık ve son 3 hanesi 712 ydi.geçende baktık ve 172 yazıyor.neyse dedik düzelttik.2 gün sonra gene baktım.gene 172 yazıyor.
adamlar uyanıklık yapıp biz parayı 172 ye yatırdık demeye çalışacaklar heralde.bi kez daha olursa ana avrat küfür dolu güzel bi mail yazacağım. :)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben almanyadanim ama maalesef google adsense kullandim icin bunu kulanirsam kesin orasi atar beni :) burasida tiklama basi veriyor ama guzel veriyor gerci adsense gibi degil ama yinede ikisinden yararlanirsa insan super olur ayrica böyle siteler almanyada cok var adresleri bilmiyorum. Para icin almanlarda asla uc kagitcilik yoktur böyle sitelerde elbet parani alirsin kurala göre davranirsan...

darkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu firma ile bir seneden beri calisiyorum (Almanyadayim).Popup veya banner sisteminde tracker kullanirlar yani Almanya Isvicre veya Avusturya disindan gelen trafik statistiklere yansimaz.

"Folgende Seiten sind von der Aufnahme ausgeschlossen: Seiten die nicht dem deutschen Recht entsprechen, Paid4 Seiten, Lose Seiten, Besuchertauschs, Mailtauschs, Clan Seiten, marez-Emule Seiten, Toplisten, Under Construction Seiten, eg-zotik Seiten"

Bu siteleri almiyoruz diyor

expointt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
(İstanbul Yöresinden Topic hortlatma )

Arkadaşlar 10 gündür üyeyim 2 ödeme istedim bakalım ne olacak sonuçları yazarım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5