İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AWBS FUL LİSANS (3 Orjinal Tema ile verilcektir.) Uygun Fiyat !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HDDServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar 4 Ay önce sonsuzhosttan aldigimiz lisansi satiyorum.

nedeni gelince sıkıldım açikcasi whmcs alicam birazda onu denicem :)
ve 2 lisans gereksiz oldugu için satiyorum 3 Tane awbs orjinal temasi verilcektir. yaninda hediye ve 1 YİL destek alicaksiniz AWBS ile ilgili.
Ve lisans sizin üstüneze yapilcaktir.

3 Tema dahil sadece Tek sefer ödeme Ömür boyu lisans 100 YTL sadece

İletişim: [email protected] MSN MAİL Ulaşabilirsiniz

Saygilarimla

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu durumda benim fiyatlarımıda ucuzlatmam gerekçek :D

edit:
temaları görebilirmiyim? ayrıca satışa türkçe dil dosyası dahil mi?
(almıcan nie soruosn deme orası hiç belli olmaz)

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 net/hosting-sikayetleri/168063-hddserversin-olumsuz-davranisi.html
r10 net/hosting-sikayetleri/177499-lutfen-herkes-buraya-baksin-gercekler-hddservers.html

bu adam r10 da banlanmış 5 tane itrade i var 2 si - pek güven vermiyor

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardesim almicaksan sorma satiş baltalama ! bak işine

ne demek baltalama senin gibiler yüzünden bizde güvenilmez olarak biliniyoruz bak bi adama güven sağlayamadığım için kendi şehrinden el ile satan bi adam arıyo sahtekarlara meydan vermek istemiyorum olay bu yoksa ne işim olur satışını baltalamakla

HDDServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lafini bilde konuş kime sahtekar diyon bak işine ! benim konuma gereksiz cevap yazma
sizin gibi 3 kurus fazla kazanan sahtekarlar yüzünden bu piyasa böyle oldu hadi işine

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen kaç yaşındasın dostum? bana konuşmayı öğretmeden önce sen öğren bu piyasada hangimiz daha güveniliriz çok güzel bi şekilde ispatladım kim piyasayı bozuyo çok görünür bi biçimde belli oluyo
sahtekar olsaydım sonun senin gibi olurdu ama allaha şükür burda yeni olmama rağmen itrade im belirli bi saygınlığım oldu allaha şükür..
ben sahtekarsam senin dünyada işin yok çünkü kelime olarak tarifin olamaz
bırakalımda hangimizin haksız olduğuna arkadaşlar karar versin bak işine bak işine diye geçiştirip insanları dolandırmak kolay..

edit: ben italya yolcusuyum kalın sağlıcakla okuyan arkadaşlar..

HDDServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tek birşey dicem sen çok sahtekar bi adamsin bunu unutma italya ayaklari yapma

hayla yüzsüzlük yapiyorsun buraya yaziyorsun senin kadar yüzsüz birisi görmedim.

belli oluyor kimin daha güvenilir oldugu 100 YTL awbs sen kalkip 150 Sat sonra de dolanrici degilim asil sen dolanricisin be bide gelmis caka satiyor bizi hadi bak yoluna !

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sakin olun yau ne alıp veremediginiz var. varsa sorununuz pm yada msn den paylaşın kozlarınızı burası yeri degil.

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
girdigim ip adresini kontrol et suanda otel resepsiyonunun bilgisayarindayim awbs orjinal fiyati 210YTL ye denk geliyor 100ytl ye degil ben 100ytl lik birseyi 150 ye satmiyorum 59euro 150 ytl ye denk gelmiyor once dogrulari konus bana asla sahtekar diyemessin internette sahtekarlik yaptigim SADECE 1 TANE adam bulda goster senin yaptigin gosterdim iste

batux haklisin kardesim..

ama yanlis anlamissin benim derdim kisisel degil yani kavga etmek degil insanlar guvence istiyorlar awbs alirken 2. el sonucta bende adamin daha onceyi yaptiklarini gosterdim guvenilirligi acisindan..

bi arkadasa kendimi guvendirmek icin 2 gun ugrastimda daha once dolandirilmis o yuzden satamadim dolandiricilar yuzunden bizde zor duruma dusuyoruz

HDDServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayla dolandirici diyo böyle beyinsiz adam görmedim Allahim ya kimi dolandirmisim.?? senin amacin konuyu baltalamak abim ama zor o biraz hadi işine biz 3seneden beri sanaldayiz kimseyi daha dolandirmadik !!! bunuda böyle bil fazla boş konuşma. senin gibi lamerler yüzünden bu sanal alem bu hala geldi.

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayla dolandirici diyo böyle beyinsiz adam görmedim Allahim ya kimi dolandirmisim.?? senin amacin konuyu baltalamak abim ama zor o biraz hadi işine biz 3seneden beri sanaldayiz kimseyi daha dolandirmadik !!! bunuda böyle bil fazla boş konuşma. senin gibi lamerler yüzünden bu sanal alem bu hala geldi.

1. lamerin kelime anlamini ogren
2. ben 3 seneden daha fazladir masa basindayim ve kimse benim hakkimda sikeyet etmedi kavga ettim ama sikayet eden olmadi olanlada anlastim
3. verdigim sayfalarda kimi dolandirdigin kimi kandirmaya calistigin yaziyor

Bana boyle ozel mesaj atmaya utanmiyormusun? seninle konusmak icin illa seviyemimi dusurmem lazim??;
HDDServers' Alıntı:
Hayla dolanrici diyo böyle ap.tal adam görmedim Allahim ya kimi dolandirmisim ???

kelimerine dikkat et geri sokarim hepsini sana tek tek !!! adam gibi konuşmasini ögren velet

bi yonetici mudahele edebilir mi?

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@HDDServers
Bi gün sırf forumlara sen bir daha konu açmayasın, mesaj atmayasın diye bu sektörden kaç para kazanıyorsan aylık o kadar ödeme yapacağım sana. Yeter ki yazma.

@tahag
he de geç birader sen de. hala anlayamadın mı kiminle konuştuğunu :)

HDDServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadim kardes nedemek istiyorsun ? konuşmalarina dikkat et karşinda çocuk yok !;

adam resmen bizi dolanrici yerine koyuyor satiş baltaliyor sen kalkmisin ne diyon !

dolanrici filan degiliz ispatlamam gerekmiyor bana acilan konularda dolanrici kelimesi geçmiyor. ! dolanrici diyenler boş beyinli insanlardan ibarettir.!

tahag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@HDDServers
Bi gün sırf forumlara sen bir daha konu açmayasın, mesaj atmayasın diye bu sektörden kaç para kazanıyorsan aylık o kadar ödeme yapacağım sana. Yeter ki yazma.

@tahag
he de geç birader sen de. hala anlayamadın mı kiminle konuştuğunu :)

hahaha ztn bundan snra herkes tedbirini alır görevimi yaptım he diorm ve geçiorm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.