İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AWBS Hakkında Bir soru

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Selam Arkadaşlar..
Ortalama 1 yıldır AWBS kullanıyorum ve halen tam olarak çözebilmiş değilim :)

şimdiki Sorum ise Böyle bir şeyin olup olmadiğini bilmiyorum ama Soru şudur:

Örnek olarak kişi : IRC hosting siparişi verirken o kişiye bir form çıkarması:

mesela formda şunları soracak : ROOT nicki ROOT şifresi : istediği Radyo portu vs vs

AWBS nin kendisinde böyle bir FORM ekleme özelliği varmı acaba varsa ben bulamadım ve varsa biriniz tarif edebilirmi.?

ByBoss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aradığınız gibi birşey awbs de var

System Setup -> Other Package Type Manager paket isimlerini düzenlemeniz yada oluşturmanız gerekiyor

System Setup -> Other Package Setup
buradanda paketleri oluşturuyorsunuz özellik olarak ve sorcağınız soruları sorabiliyorsunuz bunun için awbs otomatik bir forum oluşturuyor

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
selamlar yeniden..
tarih ettiğiniz yeri buldum
ama ordan sanırım download lar ile ilgili bir bölüm

acaba bu olay
normal hosting paketlerine direk ekleme imkanımız varmı

Paket özelliklerini bozmadan paketlere FORM atama gibi bişi

ByBoss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır downloand alanı da var orada ama benım tarıf ettığım baska aynı yerde eger benı msne eklersenız sıze daha detaylı yardımcı olabılırım

örnek

ByBoss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
System Setup -> Other Package Type Manager --- menüsünden paket isimlerini oluşturuyoruz daha sonra

System Setup -> Other Package Setup ---- menüsünden paketleri oluşturuyoruz ve önemli kısım forum oluşturma kısmını burada yapıyoruz
( Has Signup Form: [Edit Form] (Save pkg first!) ) kısmından [Edit Form] kısmına girip forumu oluşturyoruz zorunlu olması istiyorsak altındaki ikonları işaretliyoruz daha sonra kaydedip eski pencereye dönüyoruz orada verilerilen link bizim paketimizin satış linkidir. Umarım yararlı olur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.