İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayda 2.500$ Kazanmak Artik Gercek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ellionbes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Arkadaslar yanlis duymadiniz! Birkac saat once ynei bir sistem olan iLa App kullanima acildi.

Sistem cok basit 3x7 matriks sistemine dayali bir program.

UYELIK PARANIZI BEN KARSILIYORUM. Uye Olmaya Karar Verdiginizde sadece bu sistem icin kullanilabilen kredi karti bilgilerini size gonderiyorum ve uye oluyorsunuz. Dilerseniz butun arkadaslarinizi akrabalarinizi burdan kayit ettirebilirsiniz.

Uye olduktan sonra kendi adiniza bir siteniz oluyor ve bu site uzerinden insanlari uye yapiyorsunuz. Benim verdigim kart bilgileriyle onlarida uye yapabilirsiniz.

Uye Olmak Icin Sayfama Gidip `Join Now` linkine tiklayin ve asagidaki kart bilgilerini girerek Associate uyesi olun. Bu kadar basit.

Uyelik odedigim icin referanssiz link vermiyorum. Zaten sistem matrix uzerine kurulu, yani referanssiz uye olsaniz bile bir ise yaramayacaktir.

Herkese Bol Sanslar

EDIT: Isleri kolaylastiralim. Buyrun Kart bilgileri buradadir. Aylik 9.90$ olan Associate Uyelik icin kullanabilirsiniz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
konuda ödeme kanıtı yok
bazı cümleleriniz, ilivingapp sitesiyle ters orantıda
sadece refli link vermek te yasak
ödemenizi aldıktan sonra belgelerinizle birlikte tekrar konu açınız.

ellionbes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistemin bugün açılmış olması sizi pek ilgilendirmiyor sanırım.
Yazdığım hiçbirşey sitede yazanlarla ters değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.