- Reaction score
- 2
6.yılımıza özel harika vps kampanyası sizleri bekliyor.Bir çok işletim sistemi dahilinde sizlere anın da formatlama sistemi ile birlikte sunuyoruz
1 gb ram
40 gb hard disk
centos 5/6 ve bir çok işletim sistemi olacak
trafik limiti yok
1 ip adresi
yönetim panelli soluswhm ile tam format vs tüm işlemler siz paneliniz den yapabileceksiniz bir çok işletim sistemi kullanıma açılacaktır
Bu paketimiz her ayın 1 de ödenecek sekil de düzenlenmektedir
aylık 10 tl+kdv
Hemen sipariş vermek için tıklayın
Su anda sunucularımıza ilgili alt yapı yüklenmeye baslandı umarım daha iyisini de yapacağız
Not:Sitemin Türkçe dil dosyası için Ozkula internet bilişim firmasına bir teşekkür borç biliriz
lütfen canlı destek ten gelerek bizden satış yaptığımız vps ip adreslerini istemeyiniz hiçbir müşterimizin bu tarz bir ip veya site bilgisini paylaşmıyoruz

1 gb ram
40 gb hard disk
centos 5/6 ve bir çok işletim sistemi olacak
trafik limiti yok
1 ip adresi
yönetim panelli soluswhm ile tam format vs tüm işlemler siz paneliniz den yapabileceksiniz bir çok işletim sistemi kullanıma açılacaktır
Bu paketimiz her ayın 1 de ödenecek sekil de düzenlenmektedir
aylık 10 tl+kdv
Hemen sipariş vermek için tıklayın
Su anda sunucularımıza ilgili alt yapı yüklenmeye baslandı umarım daha iyisini de yapacağız
Not:Sitemin Türkçe dil dosyası için Ozkula internet bilişim firmasına bir teşekkür borç biliriz
lütfen canlı destek ten gelerek bizden satış yaptığımız vps ip adreslerini istemeyiniz hiçbir müşterimizin bu tarz bir ip veya site bilgisini paylaşmıyoruz