İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AYLIK 1000TL KAZANMAK İSTERMİSİN

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar
Grup çalışmasına dayalı sistemimizde, 3 ayrı koldan kazanç saglamaktayız.Ekip çalışmasına katılıp, grubun bir üyesi olursan hem kazanır hemde kazandırırsın.Sistem çok basit, kazanıp kazandırıyorsun.Sana tüm konularda hem resimli hem videolu anlatım yapılıp katılımdan önce her türlü eğitim verilecektir.Bize günde 60 dakika ayırırsan ve grup çalışmasının geregini yerine getirirsen, bize katılmak için zaman kaybetme derim.Unutma vakit nakittir.Aşagıdaki linki bulunan siteme gir, detayları ve iletişim yollarını bulacaksın.Ayda 1000tl kazanmak için bekleniyorsun.Görüşmek üzere...:zıpla

www.erolyerden.com

facecash

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
günde 1 tl ayda 30 lira yapar

sen ayda nasıl 1000 dolar kazanıyorsun

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeşim özel mesaj atarak sorunu yanıtladım.Tavsiyem yazılanları bir daha dikkatli okuman.Ptsteklif sitesini bilmeyen arkadaşlar olabilir faydalansın manasında sitemde tanıttım.Nasıl olurda diger yazılan onca yazıyı okumadın hadi okudun diyelim, nasıl anlamadın hayretler içerisindeyim.
Tekrar anlatayım.Grup olarak www.erolyerden.com/forum sayfamda çalışmalar yürütüyoruz.Youtube-adsense ve tıklama üzerrinr çalışarak ayda 1000tl kazanıyoruz.Sende kazanmak istersen başvurabilirsin.Saygılar sunar bol kazançlar dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.