Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yınede herkesin görüşüne saygılıyız ama bence başkasinin yerinede yorum yapma derım
bu bir siteye destek tir sen olmasan da özverili bir arkaş cikacaktır saygilar iyi forumlar
hit almasa da olur siteler, yeterki üye sayısı 10 20 bimleri bulsun, mail atar üyeler reklam yapar, o da etkili bir yoldur. 1patron1 sen de üyeleri yol(dur)
Yorumlarınız icin teşekkür ederim Evet sitenin eksikleri cok bazı arkadaşlar seo dan habsetti ben pek anlamiyorum o işlerden site haritası hazırlıyorum şimdi isde başkada yapa bileceğim bir şey yok galiba ben sabirliyim inşallah cok daha iyi yerlerde olacağiz
tavsiyeleriniz icin teşekkürler herkesin görüşüne saygiliyim herkese başarilar dilerim
Forumda google optimizasyonu bölümüne göz atın derim, faydalı bilgiler mevcut.
Forumlar artık pek rağbet görmüyor gerçi. Bide kimse hayrına reklam vermez, hit rakamlarınızı da yazarsanız ona göre reklamveren çıkabilir. 20 TL için günde 1k civarı hitiniz olmalı en az diye düşünüyorum.
Bu siteyi kurarken gercekten cok arasdirdim ilk bu işe girdim cok aşmam gereken aşamalar var tabi bana vbületinin en iyisini oldugunu söylediler hatta seoda yüklü dediler yüklü göründüğü halde hicbir yararını göremedim
Birseferde forumu hekladilar toparlanmam baya süre aldı belimizi büktü dersek yanliş demeyiz tabi yeni oldugumuz icinde ana dizini yedeklemiyorduk bilmiyorduk tabiki başimiza o iş gelince artık hergün yedekleme alıyoruz ama iş işden gecti tabi gercekten bu sitede baya bilgilerim arttı burdaki üstadlarla dahada artacgina inaniyorum herkese iyi forumalr dilerim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5