İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aylık 3000TL Gelirli - Basit E-ticaret sitesi 500TL'ye Satılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi iletişim- siparis formu sayfası 1 de ana sayfa indexi. bunu neresi eticaret sitesi.?
ayrıca gunde 100 TL gelir saglıyosan neden 3 günlük gelirine siteyi satıyon

ister inanın ister inanmayın umrumda değil ben kanıtımıda koydum bundan sonra soru soranlara cevap vermeyeceğim

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Almayı düşünen arkadaşlar yazdığıma dikkate alsın derim.Konu sahibide cevap yazmamış nedense :)

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Umarım birazdan yazacaklarımı yanlış anlamazsın.

İnternette somut soyut kazanılan herşeyin vergisi verilmesi gerekmektedir ki sen bu somut ürünün ticaretini yapıyorsun geçen biryerde okumuştum aynı şekilde gizli kamera satan v.s ürünler satan bir kişi detayları var ama buradan o kadar açmaya gerek yok kısa sürede güzel prim yapmış doğal olarak göze batan hesaplarda maliye direk hesapları inceliyebiliyor ki incelemiş ve müthiş bir rakam ceza kesmiş ve şuan kişi evini damını satıyormuş maliyeye borcu için buradan aşşağı yukarı cezanın tutarını öğrenebilirsin ki onuda geçelim soyut olarak kazanılsa bile vergisi verilmesi gerek, bu tür bir olayı bizzat kendimde yaşadım bazı arkadaşlar biliyor forumdan, alıcak olan arkadaşın önce yapması gereken basit usullü vergi mükellefi olması sonra istediği şekilde ürün satabilir.

nerde kim vermiş bana niye sormuyorlar bir şey o zaman? ben ptt görevlisine verirken ürünün faturasını olmadığını biliyor zaten ayrıca ptt aldığı parayı hesabıma geçirirken % kaç oranında kesiyor zaten bunuda vergi olarak aldığına eminim. Ceza verecek olsa kendisi ptt kapıda ödeme sistemini kaldırır devlet. ptt zorunlu kılmıyor ki üründe faturayı

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
nerde kim vermiş bana niye sormuyorlar bir şey o zaman? ben ptt görevlisine verirken ürünün faturasını olmadığını biliyor zaten ayrıca ptt aldığı parayı hesabıma geçirirken % kaç oranında kesiyor zaten bunuda vergi olarak aldığına eminim. Ceza verecek olsa kendisi ptt kapıda ödeme sistemini kaldırır devlet. ptt zorunlu kılmıyor ki üründe faturayı

Şu yazdıkların sana mantıklı geliyor mu ?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen sölediklerine inanıyorsan bizde sana inanıyoruz. :)

hayda kanıtta koyduk inanmıyorsun ne diyim tabiki inanmayabilirsin zaten çok kazanan birisi olduğunda mutlaka yükleniyorsunuz adama çok gördüm bunu forumlarda neyse...

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu yazdıkların sana mantıklı geliyor mu ?

geliyor veya gelmiyor olay budur sistemi satıyorum ben illa ptt ile göndereceksiniz diye bir şey yok ayrıca faturalı ürün alıp yurtiçi, aras ilede gönderebilirsiniz neden yükleniyorsunuz anlamıyorum :)

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Ayrıca ben banka olarak dedim, sen ise tamamen PTT ye yönlenmişsin, madem alacak arkadaş bu işi yapıcak tam olarak yapsınki birşeye benzesin,havale/eft elbette aktif edecektir ileride başınız ağrıyacaktır, bu sadece uyarıdır ayrıca arkadaşın kazandığını adwors a ufak çaplı reklam+ host+domain+ürün alacak paranız varsa sıfırdan sizde kazabilirsiniz.

Edit: Madem öyle aldığuın yerden v.s kestireceksin gider pusulasıda kesilmesi gerek.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrıca ben banka olarak dedim, sen ise tamamen PTT ye yönlenmişsin, madem alacak arkadaş bu işi yapıcak tam olarak yapsınki birşeye benzesin,havale/eft elbette aktif edecektir ileride başınız ağrıyacaktır, bu sadece uyarıdır ayrıca arkadaşın kazandığını adwors a ufak çaplı reklam+ host+domain+ürün alacak paranız varsa sıfırdan sizde kazabilirsiniz.

Edit: Madem öyle aldığuın yerden v.s kestireceksin gider pusulasıda kesilmesi gerek.

ne kadar kolay anlatmışsın iyi yüzlerce site açıp paraya para demeyelim ürün koymakla bitmiyor ki satmasınıda bilmek lazım demi? :)

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

tamam keseriz söz

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
ne kadar kolay anlatmışsın iyi yüzlerce site açıp paraya para demeyelim ürün koymakla bitmiyor ki satmasınıda bilmek lazım demi? :)
Adwors var daha ne olsun adwors a reklam vermeyi bilmeyen adam zaten girmesin bu işi bu kadar basit.evet yazdığım 3 satır yazı kadar kolay bu iş.
tamam keseriz söz
Çokta..... ben alacak olanları uyarıyorum sana karşı bir sözüm yok zaten sen tutturmuşsun bir yol bu yolda bu yol diyorsun.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çokda umrunda değilse o zaman .... konuya herşeyi yazdın bir de umrumda değil diyorsun :)

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
çokda umrunda değilse o zaman .... konuya herşeyi yazdın bir de umrumda değil diyorsun :)

İstersen senden izin alalım ne dersin ? Önce forumun işlevini öğren sonra buraya gel e-ticaret sitesi satmaya çalış, bırakta yazalım bilmeyen arkadaşlar öğrensin başı yanmasın.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İstersen senden izin alalım ne dersin ? Önce forumun işlevini öğren sonra buraya gel e-ticaret sitesi satmaya çalış, bırakta yazalım bilmeyen arkadaşlar öğrensin başı yanmasın.

tabiki yazacaksın yorumunu ama her sözünde çelişiyorsun yok umrumda değil diyorsun bi beni hesaba çekmediğin kaldı :),

Tamam ben faturalı göndermedim ama alacak kişi iyi bir toptancı ile anlaşıp faturalı başka bir kargo ile gönderebilir ürünleri bu kadar:)

ayrıca hemen adwords'a reklam verip kazanıyorsan harbiden paraya para demiyorsundur neyse bu işler bu kadar kolay olsaydı forumdaki herkesin zengin olması gerekir değil mi? özellikle adwords uzmanları

son 30 dk sonra kapatıyorum konuyu

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
PTT bir kargo şirketidir. Taşıdığı malın faturası olup olmaması onu alakadar etmez, senin kimle ne alışveriş yaptığına bakmaz, fatura yoksa hmm vergi keseyim o zaman gibi mali bir fonksiyonu yoktur.

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
tabiki yazacaksın yorumunu ama her sözünde çelişiyorsun yok umrumda değil diyorsun bi beni hesaba çekmediğin kaldı :),

Tamam ben faturalı göndermedim ama alacak kişi iyi bir toptancı ile anlaşıp başk abir kargo ile gönderebilir ürünleri bu kadar:)

Yav kardeş yapma gözünü seveyim akşam akşam burada milleti uyardık kalkıpta sana küfür mü ettik veya satışınımı engelledik güzelce bilgilerimizi ortaya koyuyoruz, ayrıca çelişki falan arama yazdıklarımda üst mesajda dedim zaten bilgiledirme amaçlı konuya yazıyorum diye yoksa sırf sana özgü birşey değil bu.

Neyse rapor et mesajlarımı rahatsız oluyorsan silerler bu kadar basit.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PTT bir kargo şirketidir. Taşıdığı malın faturası olup olmaması onu alakadar etmez, senin kimle ne alışveriş yaptığına bakmaz, fatura yoksa hmm vergi keseyim o zaman gibi mali bir fonksiyonu yoktur.

bana ücreti aktarırken belirli bir oranda kesiyordu ben onu vergi zannettim doğrusu ama bu olay gerçekten suç olsaydı ptt faturasız ürünleri ödemeli göndermezdi değil mi? Daha önceden bu nedenle gerçekten ceza alan var mı bilmiyorum ama böyle düşünüyorum ben

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yav kardeş yapma gözünü seveyim akşam akşam burada milleti uyardık kalkıpta sana küfür mü ettik veya satışınımı engelledik güzelce bilgilerimizi ortaya koyuyoruz, ayrıca çelişki falan arama yazdıklarımda üst mesajda dedim zaten bilgiledirme amaçlı konuya yazıyorum diye yoksa sırf sana özgü birşey değil bu.

Neyse rapor et mesajlarımı rahatsız oluyorsan silerler bu kadar basit.

kendin demedin mi forumun kurallarını öğrende gel o yüzden neden şikayet edeyim seni tamam ben kabullendim faturalı ürün göndermiyorum suçluyum neyse

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
kendin demedin mi forumun kurallarını öğrende gel o yüzden neden şikayet edeyim seni tamam ben kabullendim faturalı ürün göndermiyorum suçluyum neyse

Normal miyiz ? Sen nasıl anlıyorsun yazdıklarımı ama bana pek doğru okuyorsun gibi gelmiyor, forum kurallarına ters birşey yok yazdıklarımda ayrıca eğer rahatsız oluyorsan yazdıklarımdan rapor edersin yönetici arkadaşlarda uygun görürse siler mesajı bu kadar basit.

Lee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bana ücreti aktarırken belirli bir oranda kesiyordu ben onu vergi zannettim doğrusu ama bu olay gerçekten suç olsaydı ptt faturasız ürünleri ödemeli göndermezdi değil mi? Daha önceden bu nedenle gerçekten ceza alan var mı bilmiyorum ama böyle düşünüyorum ben

senden kesilen 1 TL senin posta cekine yatırılan paranın havale ücreti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.