İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AYLIK 4 YTL 1.000 MB Web Alanı

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AYLIK 4 YTL 1.000 MB Web Alanı

1.000 MB Web Alanı
Limitsiz Trafik
Limitsiz Domain Barındırma
Özel Name Server Tanımlamaları
cPanel + Fantastico + Rvskin
Limitsiz MySQL
Limitsiz Subdomain
Limitsiz Email Adresi
Kullanım;
absürt(18+) İzni
Download, File Hosting

Ödeme İmkânları;
Havale + Eft

AYLIK 4 YTL

Server Özellikleri:

AMD 64 Bit 3000 Plus
2 GB RAM

Msn : [email protected]

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
referans ben olabilirim :p

1 aydır kullanıyorum herhangi sorun yok.

Gerçi benim desteklik pek işim olmuyor ama sunucular gayet iyi.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir kardeş sen immunity den host falan aldın beğenmedin mi onu söyle? böyle karalamaya çalışma milleti. bu forum hostingcilerin birbirine laf atma yeri değil böyle konuları daha fazla görmek istemiyorum.

immunity benim ne babamın oğlu ne de bişeyimdir. kimse yanlış anlamasın koruyorum falan diye ama ben cidden bu forumda bir daha şu hosting şöle şu hosting böle mesajları görmek istemiyorum. ADMİN'e...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir ve immunity, mesajlarınızın bir kısmı konuyla hiç bir ilgisi olmadığı için silindi. her hosting konusunda en az 5 mesaj silinmeden olmuyor zaten, tebrik ediyorum sizi. lütfen açılan başlıklara polemik yaratıcı/kişisel tartışmalara dönüştürücü/karalayıcı vb. mesajlar atmayınız, aksi taktirde mesajlarınız silinecek, bu davranışınızın devam etmesi durumunda forumdan uzaklaştırılacaksınız.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
UguG' Alıntı:
zahir sen immunity den host falan aldın beğenmedin mi onu söyle? böyle karalamaya çalışma milleti. bu forum hostingcilerin birbirine laf atma yeri değil böyle konuları daha fazla görmek istemiyorum.

immunity benim ne babamın oğlu ne de bişeyimdir. kimse yanlış anlamasın koruyorum falan diye ama ben cidden bu forumda bir daha şu hosting şöle şu hosting böle mesajları görmek istemiyorum. ADMİN'e...

Kimseyi karalamıyorum laf atılıyor cevap veriyorum okadar...

Ayrıca benim ilk mesajımı okursanız Referans istiyorum Hostingci dediğiniz vatandaşın mesajını okursanız kimin karalama yaptığı belli oluyor ???

FDC deki makinesinden Referans istiyoruz okadar cevabını bu yönde vermesi konunun uzamasını engelleyecektir,

Syg.

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Referans burada verilmez. Sitemiz var bizim, amatör iş yapmıyoruz. Lütfen okumayı öğrenin. Sizinle olan polemiğim sona ermiştir. Bundan sonra verdiğiniz her konu başlığı adına kendi kafanızdan değil sitelerden veri sağlayınız. Bir de her suçlamadan sonra verilen cevaplar karşısında gülmeyiniz. Cevap veriniz. Ne yazarsanız yazın cevap verilmeyecektir. Cevapları verdim ona gülüyorsunuz. Probleminiz varsa msnimiz ve sitelerimiz bellidir. Oradan görüşün.

F

fatihhk

Misafir
Kusura bakmayın ama bende sitenizin referanslar sayfasına ulaşamıyorum.
Paketinizle ciddi olarak ilgileniyorum, benim gibi ilgilenenlerin kafalarındaki soru işaretlerini giderebilirseniz çok memnun olurum.
Ayrıca fatura kesme imkanınız var mı?

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
F

fatihhk

Misafir
Selamlar,
Öncedende belirttiğim gibi paketinizle ilgileniyorum.
Bir Proxy sitem için alan ihtiyacım çok düşük olacak fakat asıl ihtiyacım bandwidth olacak.
Ödemeyi 3 aylık 3 aylık yapacağım.
Bu koşullar uygunsa ve fatura kesebiliriz derseniz sipariş verebilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5