İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı Ada Kaç PAYPAL ?

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Benim adıma personal bir banka hesabı eklenmiş paypal var. Başka bir hesap açsam ve buna başka bir banka daha eklesem olurmu yani aynı kişi üzerine farklı 2 banka olurmu ve bu iki hesabın ikiside personel olsa sorun olurmu ?

Teşekkürler.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aynı hesaba birden fazla banka hesabı eklemeyi niye denemiyorsun ?

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neden personel olana ikinci bankayı eklemeyip ikinci bir paypal açmayı düşünüyorsun?

not: iki pesonel olursa sorun yaşarsın

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ölye ebişey olduğunu bilmiyordum ancak Şöyle bir durum var banka hesabı ekli olan PAYPAL bir arkadaşımla ortak bir paypal ayrı bir paypal açıp başka bir banka eklemek istiyorum o bakımdan. Yani kısaca ikinci bir paypal açmam şart bu durumda ne yapmam gerekli

M

MasterTR

Misafir
1 paypal adresinden 8 maille paypal adresi acabilirsin. yeni uyelik ayni statuste olursa ve ayni pcden girersen kapatilacaktir tum hesaplarin

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ANladım bir yanlıştan döndürdünüz beni teşekkür ederim

epaprat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar,
1 Personal ve 1 Premium hesap olmak uzere 2 paypalin olabilir.Bunda bir sakinca yok.Tek sorun verified olabilmen icin bu hesaplarina ayri ayri banka hesabi ve kredi karti tanimlamalisin. Birinde kullandigini diger paypal hesabinda kullanamassin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5