Aynı banka 2 adwords hesabı

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

Sorun olmaz. Kredi kartları için bu gibi olaylar tespit açısından sorun teşkil edebilse de banka hesapları için şu ana kadar böyle bir durum görmedim diyebilirim.

0
Onaylı Üye
Üye
yorumun için teşekkürler cagriwebim

arkadaşlar bir kaç kişini daha görüşünü almak istiyorum ona göre açıcam bugün hesabı boşuna yanmasın :)

0
Onaylı Üye
Üye
eft yaparken gönderici adı değişebiliyor internet bankacılığında gönderici adını farklı biri girerek dahada sağlam işlem yapabilirsin

0
Onaylı Üye
Üye
Açtığınız hesapta kupon kullanacaksanız pek tavsiye etmem, kupon girilen hesaplarda Google çok temkinli oluyor multi üyelikler açısından.

0
Onaylı Üye
Üye
Açtığınız hesapta kupon kullanacaksanız pek tavsiye etmem, kupon girilen hesaplarda Google çok temkinli oluyor multi üyelikler açısından.

kupon kullanmayı hiç düşünmüyorum kuponlar yüzünden hep zarara girdim devamlı askıya alınıyor kampanyalar direk ücretini yatırıpda kullanmayı düşünüyorum :)

Geri