İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı Domain İçinde Adsense

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim bir forumum var ve bu forumda adsense ye kayıtlı ben şimdi aynı domain üzerinden içine subdomain ile başka bir forum açmak istiyorum bu yeni açtığım forumdada aynı adsense reklamlarımı yayınlasam bu yasak değil değilmi

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yasak degil.
sana ait adsense hesabını, adsense kurallarına uygun her türlü sitende kullanmakta özgürsün

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler birde forumun alt tarafına ufak bannerler koysam (marez ve download siteleri) diğer anlaştığım sitelerden acaba bu adsenseye googleye sorun yaratırmı bannerler en ufaklardan 88x31 adsense ile sorun yaşamak istemem o yuzden soruyorum

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Illegal içerikli siteler yasaktır. Bunları desteklemekte aynı suça ortaklıktır. Google bunu tespit ederse, atıp atmayacağı insafına kalır. Eh pek insaflı olmadığınıda biliyoruz..

CemYilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki bu ufak bannerlerden bunu alarmı acaba yani siteye illegal içerikli bir site ismi yazmaktamı olmaz acaba, bannerini değilde site isimlerini yazsam sorun çıkarmı yine

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banner ı kastetmedim ben zaten. Oraya verdiğin link, ister banner olsun ister görünmez link olsun orayı desteklediğin anlamına gelir. Illegal olan budur. Ayrıca o siteler eğer google dan banlanırsa (AdSense den değil, Google dan), oraya link verenlerde bir derecede ceza alırlar.

Atar ya da atmaz kesin birşey demiyorum ama yaptığın şeye göre atma hakları var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5