Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim bir forumum var ve bu forumda adsense ye kayıtlı ben şimdi aynı domain üzerinden içine subdomain ile başka bir forum açmak istiyorum bu yeni açtığım forumdada aynı adsense reklamlarımı yayınlasam bu yasak değil değilmi
Teşekkürler birde forumun alt tarafına ufak bannerler koysam (marez ve download siteleri) diğer anlaştığım sitelerden acaba bu adsenseye googleye sorun yaratırmı bannerler en ufaklardan 88x31 adsense ile sorun yaşamak istemem o yuzden soruyorum
Illegal içerikli siteler yasaktır. Bunları desteklemekte aynı suça ortaklıktır. Google bunu tespit ederse, atıp atmayacağı insafına kalır. Eh pek insaflı olmadığınıda biliyoruz..
peki bu ufak bannerlerden bunu alarmı acaba yani siteye illegal içerikli bir site ismi yazmaktamı olmaz acaba, bannerini değilde site isimlerini yazsam sorun çıkarmı yine
Banner ı kastetmedim ben zaten. Oraya verdiğin link, ister banner olsun ister görünmez link olsun orayı desteklediğin anlamına gelir. Illegal olan budur. Ayrıca o siteler eğer google dan banlanırsa (AdSense den değil, Google dan), oraya link verenlerde bir derecede ceza alırlar.
Atar ya da atmaz kesin birşey demiyorum ama yaptığın şeye göre atma hakları var.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5