İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı kelimede farklı sıralarda çıkıyom?

L

Leprechaun

Misafir
Arkadaşlar extremeden Referrer Tracking 1 e bakıyorum. " klip " araması ile gelenlere bakıyom tıklıyom. Bakıyom klip aramasında 6. sıradayım. Normal google açıyom bakıyom 6. sıra yine. Sonra 5 dk sonra bakıyom 9. sıradayım. Sonra 2-3 saat sonra bakıyom yine 6. sıradayım.

Bu işi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Arkadaşlar extremeden Referrer Tracking 1 e bakıyorum. " klip " araması ile gelenlere bakıyom tıklıyom. Bakıyom klip aramasında 6. sıradayım. Normal google açıyom bakıyom 6. sıra yine. Sonra 5 dk sonra bakıyom 9. sıradayım. Sonra 2-3 saat sonra bakıyom yine 6. sıradayım.

Bu işi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim?

Şöyle kabaca söylemek gerekirse, Sizin 1 litrelik sürahiniz var.Bu sürahiniz ortasına kadar dolu ve bu kısım yarım litredir, sizde buradasınız.Ancak bir başkası dışarıdan bu sürahiye su kattıkça, siz suyun ilk değmesiyle aşağılara düşüyorsunuz, sonra tekrar yükseliyorusunuz.

İşte google de bu mantıkta havuzdur.Bilinen 100 e yakın datacenterinden, sürekli olarak yeni sonuçlar göndermekte, kısacası güncellenmektedir.Sizde bu sırada ufakta olsa yer değişimleri yaşamaktasınız.Bu genellikle, rekbatetin çok olduğu kelimelerde yaşanan bir durumdur.

Ayrıca, ülke uzantılarına görede değişik sonuçlar alabilirsiniz, bunada dikkat etmelisiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.