İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı konu farklı içerik

sober

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bir sağlık sitemde karın ağrısı diye bir konu var bunun dışında yine aynı konu başlığında fakat içeriği tamamen farklı bir makale daha var bu ikinci makalenin başlığı nasıl olmalı

Karın Ağrısı, Karın Ağrısı 1 gibi mi girmeliyim ?

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
içeriği biraz değiştir kendi anlatımlarını koy bişe olmaz.

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
İçerik farklı olduktan sonra başlıkların aynı olması o kadar kötü birşey değil. Sonuçta 2 makalede karın ağrısı ile ilgili.

Ayrıca konu içerisinde karın ağrısı kelimesini linkleyerek konuları birbirine linklemen daha avantajlı olur.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
tamamen aynı olursa kalıcı bağlantılardında ay ya da gün farklılığı yoksa mantıken birisi indexlenmeyecektir. o yüzden hafif farklı yapman lazım

örnek siteniz.info/karin-agrisi yine siteniz.info/karin-agrisi2 yapabilirsiniz. ama siteniz.info/tarih/ karin-agrisi sorun çıkarmaz

sober

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
içerik tamamen farklı sadece başlıkları ön yada son ek kullanmalımıyım bunu merak ediyordum başlıkları aynı yaparsam zaten kullandığım sistem artan ardışık sayılır ekliyor bundan farklı olarak kendim ek yapayım mı ? karın ağrısı 1,karın ağrısı 2 diye gitse sorun olur mu ?

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
içerik tamamen farklı sadece başlıkları ön yada son ek kullanmalımıyım bunu merak ediyordum başlıkları aynı yaparsam zaten kullandığım sistem artan ardışık sayılır ekliyor bundan farklı olarak kendim ek yapayım mı ? karın ağrısı 1,karın ağrısı 2 diye gitse sorun olur mu ?
sistem ardışık sayıları ekliyorsa sizin herangi bir ekleme yapmanıza gerek yok,eğer diğer site içi optimizasyonlarınız da mevcutsa böyle aynı başlıklı konular(aşırı olmamak kaydıyla) zararınıza olmayacağı gibi faydanıza da olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.