İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı sitede türkçe ve ingilizce yazmak sorun mu ?

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bneim türkçe içerikli sitemde bu günlerde bir keyword yogunlaştım.Türkiye aramları iyi yalnız ingilizce aramalar daha önemli benim için ondan anı keyword ile ingilizce yazıyorum ve bazen farklı keywordlarda ingilizce article ekliyorum. Bunun negatif yönleri va rmı

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
google kendi kafasına göre abuk subuk kelimeleri alıp senin sitene olmayan kelimelerde yönlendirme yapıyor
bence,
english.siten.com aç veya türet bişeyler veya kelimene subdomain aç, böyle daha iyi olacaktır

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yani bir site sadece bir dil ile yazmak daha iyi olur demek istiyor sunuz ? Yalnız hosting'im başkasının alt hosting bu durumda yapabilir miyim.Gerci bu alcaktım ama apra bitti

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
db kullanmadan site.com/english olarakta html olarak sayfalar hazırlayabilirsiniz, alt domain açabilirseniz daha iyi olur kanımca

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Altdomain yazmak yeni site acmak gibidir.Onun için zahmetli olur inndex alması vb. Aslında site.com/english yazmak daha iyi ... Örneğin İnstant Cahs Empire Review başlığım olsun o zmn şöyle mi yapacam.
site.com/english.İnstant-Cahs-Empire-Review.html

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
evet olabilir, öyle devam et

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Üç dilli bir sitem var. Şu şekilde kullanıyorum siteadi.com/english. Bir sıkıntı yaşamadım.

Ama metaları vs tamamen ayırmak lazım. Adsense vs açısından problem yaşamadım. Siteadı.com domain uluslararası olursa daha iyi olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.