İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aynı tarz site açmak ne kadar mantıklı ?

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar elimdeki boş duran domainlerden biri gayet iyi hiti olan bi sitenin domaini ile benzer. aslında ben benzer olsun diye almamıştım ama öyle denk geldi ve bu benzerlikten hafifsenmeyecek bir hit alıyor . şimdi bu domaine nasıl bi site yapsam diye düşünüyorum.
iki soru sormak istiyorum;
1. bahsettiğim diğer sitenin içeriği heroes, lost tarzı dizi filmlerin bölümlerini yayınlıyor. bende aynı tarz bişi yapsam nasıl olur.

2. bu tarz dizi filmleri yayınlamak veya download linklerini vermek hukuki açıdan ne kadar problem çıkarabilir.

bana fikirlerinizi yazarsanız çok yardımı olur.

DJ PİSAGOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1- Eğer vaktin yoksa ve hiti fena değilse şu anda sitenin sedo vs. gibi sitelere park edersin.

2- O site ile aynı içeriğe sahip ama daha sağlam bir site yaparsın ve onu geçersin.

Bu tarz dizilerin download linkini vermek yada sunucunda barındırmak istersen hiç bir sorun olmaz. Hukuki açıdan hiç bir problem olmaz.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
arkadaşlar elimdeki boş duran domainlerden biri gayet iyi hiti olan bi sitenin domaini ile benzer. aslında ben benzer olsun diye almamıştım ama öyle denk geldi ve bu benzerlikten hafifsenmeyecek bir hit alıyor . şimdi bu domaine nasıl bi site yapsam diye düşünüyorum.
iki soru sormak istiyorum;
1. bahsettiğim diğer sitenin içeriği heroes, lost tarzı dizi filmlerin bölümlerini yayınlıyor. bende aynı tarz bişi yapsam nasıl olur.

2. bu tarz dizi filmleri yayınlamak veya download linklerini vermek hukuki açıdan ne kadar problem çıkarabilir.

bana fikirlerinizi yazarsanız çok yardımı olur.
download linklerini yayınlamak zorunda değilsin dizi özetlerini oyuncu biyografilerini vs yayınla

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
download linklerini yayınlamak zorunda değilsin dizi özetlerini oyuncu biyografilerini vs yayınla

senin dediğin güzel hem hukuki bi problemde olmaz. peki benim programla bilgim yok dendcek kadar az hazır bi script ne önerirsiniz buna uyabilecek.

TeknolojiPartneri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Joomla tavsiye ederim. binlerce teması, modülü, bileşeni var
ama sana sadece güzel bir tema lazım.
eksra bilesen vs ye gerek yok joomlanin kendisi yeterli
birde seo ayarlarini yaptigin zaman sorunsuz ca ve kolay ca
kazanc ve hit saglayabilirsin.

kolay gelsin

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende Hazır Script Olarak Joomla Öneririm.
Ücretsiz Çok Sayıda Teması Var 1 Tane Kendine Göre Uygun Olanı Seçtin mi Tamam Geriye Seo Ayarı Kaldı.Joomla Seo Olayıda Basit ve Çok İyi
Bol Kazançlar ve Bol Hitler Dilerim:)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1- Eğer vaktin yoksa ve hiti fena değilse şu anda sitenin sedo vs. gibi sitelere park edersin.

2- O site ile aynı içeriğe sahip ama daha sağlam bir site yaparsın ve onu geçersin.

Bu tarz dizilerin download linkini vermek yada sunucunda barındırmak istersen hiç bir sorun olmaz. Hukuki açıdan hiç bir problem olmaz.

Lütfen bilmeden yanlış yönlendirmeyelim.

Bu tarz dizi,film download ve yayını yaparsanız hukuki açıdan suç işlemiş olursunuz.Adı geçen dizilerin Türkiyede yayın hakkı alınmış olup,izinsiz yayınlar hakkında davalar açılmaktadır.

Bu tarz bir site açarsanız bir süre sonra ekranda "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" mesajını görürsünüz.

Trdownload dediği gibi bir içerik sorun çıkarmayacaktır.

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında benim bu domain üzerinde daha farklı düşüncelerim vardı şöyle güzel bi eplence portalı yapmak istiyordum ama işte hani adamın biri yakın bi domain kullanıp güzel birde hit elde edince ne bilim gözüm döndü.

ben bu başlık altında bi soru daha sorabilirmiyim sadece bi fiyat araştırması gelecekte yapmak istediğim birşey. aslında içerik olarak tam bişeyler belirlemedim ama genel olarak işte eğlence portalı bunu sağlam bişi şöyle yazdırmak istesem tahmini ne kadar fiyatlar çıkar önüme bi fikri olan varsa söylerse sevinirim. bende bu işe ne kadar hazırlamam gerektiğini öğrenirim. ilginizde dolayı herkese teşekkür ederim

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hiti güzelse parka çek gelir sağlarsın ama zamanın varsa 1. sitenin aynısından oluştur.

bence sedo.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.