Ayrıntılı istatistik

0
Onaylı Üye
Üye
sayfa istatistiklerimizi reklam veren gösterebileceğimiz ayrıntılı bir istatistik programı var mı?hosttaki awstat tı galiba o tam sağlıklı saymıyor?
birde toplist değil!

0
Onaylı Üye
Üye
Google Analytics

0
Onaylı Üye
Üye
mrt' Alıntı:
evet google inki guzel ama , hala invite bekliyorum, yakalayanlar kulladi bize beklemek kaldi

bana hiç umudum yokken 10 günde gönderdi

0
Onaylı Üye
Üye
google amca dan hala invite bekliyorum....extreme iyi ama diğeri paralı galiba...
birde mesela awstat ta hangi sayfaların kaç kere gösterildiği gibi falan bu değerleri veren olsa ...bu google da davetiye gönderilemiyor mu? çünkü kayıtta davetiye numarasının girileceği bir alan var

0
Onaylı Üye
Üye
xxxx' Alıntı:
google amca dan hala invite bekliyorum....extreme iyi ama diğeri paralı galiba...
birde mesela awstat ta hangi sayfaların kaç kere gösterildiği gibi falan bu değerleri veren olsa ...bu google da davetiye gönderilemiyor mu? çünkü kayıtta davetiye numarasının girileceği bir alan var

kullanicilar gonderemiyor, google kendi yolluyor kayit yaptiktan sonra davetiyeyi.

0
Onaylı Üye
Üye
evet bana da gönderdi kayıttan 1 hafta sonra ama pek kullanmıyorum, çok da hoşuma gitmedi, ne kadar iyidir bilmiyorum ama webservis in paneli benim için en iyisi

0
Onaylı Üye
Üye
awstat la arsında dağlar kadar fark var...google eksik sayıyor hitleri...siteye include edilen diğer sayaçlarla mukayese ettiğimde google ın hep en az saydıgını gördüm. + birde çok ağır

0
Onaylı Üye
Üye
waybe demek çok büyük beklenti içinde olmamak gerekli:)

0
Onaylı Üye
Üye
xxxx' Alıntı:
waybe demek çok büyük beklenti içinde olmamak gerekli:)

agir olma konusuna bende katiliyorum ancak bence kendin deneyip test etmen gerekir, cunku bana gore cok fazla arti yonu de ver feci ayrintili istatistik sunuyor sana.

I
iletiler
Misafir
google amcanın ki güzel,
ama ben eskilerden beri webstat.net i kullanıyorum. bedavası bana yetiyo

Geri