İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayrıntılı istatistik

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfa istatistiklerimizi reklam veren gösterebileceğimiz ayrıntılı bir istatistik programı var mı?hosttaki awstat tı galiba o tam sağlıklı saymıyor?
birde toplist değil!

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google amca dan hala invite bekliyorum....extreme iyi ama diğeri paralı galiba...
birde mesela awstat ta hangi sayfaların kaç kere gösterildiği gibi falan bu değerleri veren olsa ...bu google da davetiye gönderilemiyor mu? çünkü kayıtta davetiye numarasının girileceği bir alan var

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xxxx' Alıntı:
google amca dan hala invite bekliyorum....extreme iyi ama diğeri paralı galiba...
birde mesela awstat ta hangi sayfaların kaç kere gösterildiği gibi falan bu değerleri veren olsa ...bu google da davetiye gönderilemiyor mu? çünkü kayıtta davetiye numarasının girileceği bir alan var

kullanicilar gonderemiyor, google kendi yolluyor kayit yaptiktan sonra davetiyeyi.

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet bana da gönderdi kayıttan 1 hafta sonra ama pek kullanmıyorum, çok da hoşuma gitmedi, ne kadar iyidir bilmiyorum ama webservis in paneli benim için en iyisi

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
awstat la arsında dağlar kadar fark var...google eksik sayıyor hitleri...siteye include edilen diğer sayaçlarla mukayese ettiğimde google ın hep en az saydıgını gördüm. + birde çok ağır

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
waybe demek çok büyük beklenti içinde olmamak gerekli:)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xxxx' Alıntı:
waybe demek çok büyük beklenti içinde olmamak gerekli:)

agir olma konusuna bende katiliyorum ancak bence kendin deneyip test etmen gerekir, cunku bana gore cok fazla arti yonu de ver feci ayrintili istatistik sunuyor sana.

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google amcanın ki güzel,
ama ben eskilerden beri webstat.net i kullanıyorum. bedavası bana yetiyo

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.