İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AyyıldızTim İş Başında

H

halilarici

Misafir
Wilders’ın websitesini hekleyen ve kendisini “Türk Müslüman heker” olarak tanıtan Septemb0x müstear isimli heker, sitenin açılış sayfasına Erdoğan’ın resmini ve Kur’an-ı Kerim’den bazı sureler yerleştirdi.

Wilders sitesinin heklendiğini kendisi açıkladı ancak bu konudaherhangi bir girişimde bulunup bulunmadığını belirtmedi.

Roon’un hakareti önceki gün Hollanda Meclisi’ni karıştırmıştı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte mecliste söz alarak, "Bizim için dost bir ülke olan Türkiye'nin Başbakanı için bu sözleri söyleyemezsin"dedi ve Wilders'ten özür dilemesini istemişti.

Wilders ise, "O sözleri partimden Raymond de Roon söylemiştir. Ama ben onun sözünü de destekliyorum ve de özür dilemiyorum" demişti. Hollanda Parlamentosu’nun Türk kökenli milletvekillerinden de Wilders ve partisine tepki gelmişti.

AYYILDIZ TİM HAREKETE GEÇTİ

Türkiye'deki resmi internet sitelerine yönelik saldırı kararı alan Anonymous grubuna karşı açtıkları siber savaşla adlarını duyuran ve tamamı yurtdışında yaşayan Türk hekerlardan oluşan Ayyıldız Tim ise İsrail ve Kıbrıs Rum yönetimine karşı siber savaş başlattığını duyurdu.

Doğan Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Balıkesir'in Akçay beldesinde bir toplantı düzenleyen, dünyanın ilk siber ordusu kabul edilen Ayyıldız Tim'in kurucuları Cedkan, Rüzgar, Barbaros ve KeremŞah Noyan takma adlı hekerlar saldırı kararı aldı.

Ayyıldız Tim'in üst düzey yetkilileri, Avrupa Birliği ülkeleri, İsrail ve Kıbrıs Rum kesimine yönelik geniş kapsamlı siber saldırı kararı aldıklarını açıkladı. Yapılacak siber saldırıların geçici hasar verme amaçlı yapılmayacağını, serverları çökertme konseptinde gelişeceğini belirten Türk hekerlar, özellikle askeri serverleri hedef alacaklarını belirtti.

Ayyıldız Tim yetkilileri Akdeniz'e çıkan Türk gemilerine yapılacak herhangi bir müdahalede, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimine ait interaktif bankacılık sistemlerini ele geçireceklerini ve bankacılık sistemini çökerteceklerini belirtti.

Bankacılık sistemlerinde ileri derecede güvenlik açıkları tespit ettiklerini belirten Türk hekerlar, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesiminin bankacılık sistemlerini çökertebilecek bilgi ve donanıma sahip olduklarını vurguladı. Ayyıldız Tim yetkilileri, bugüne kadar Mossad, Pentagon olmak üzere yüz binlerce siteyi hekleyerek terörü lanetleyen mesajlar verdiklerini de belirtti.

T

themaniac

Misafir
Hocam Allah askina adamlarin siteleri patlamis, sen hala is basinda diyorsun. ben adamlara mail atacaktim, gelince sponsor olayim sitenize diye ama adamlarin maillerine ulasilmio hosttan silinmis ve forumlari da silinmis

H

halilarici

Misafir
Patlamak ? Deyimini hiç beğenmedim.Ayrıca Ayyıldız Tim gibi bir heker grubunun sponsora ihtiyaç duyacağına inanıyor musun ?

H

halilarici

Misafir
Ayyıldız Tim'i destekliyorum.

Başlarından nefret ederim.

NedeN ?

Cedkan-Barbaros-Rüzgarın Efendisi herşeyi para için yapıyor.Ama tim çalışıyor.Emin olabilirsiniz.

rainha

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
boş işler beyinlerini dahaiyi şeyler yapmaya yormaları gerekiyor ee tabi varsa:yeho

T

themaniac

Misafir
ben ayyildiz tim'e karsi degilim hatta desteklerim ama adamlarin duzgun bir siteleri bile yok. ne yapacaksin ki? yani sponsora ihtiyaci yok diyorsun halil ama adamlarin bir websiteleri bile yok. yani orda duran birseyler var ama site gorunurde var ne forum calisio, ne de siteye ait emailler.
THE END OF AYYILDIZ TEAM

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ayyıldız timi desteklemiyorum.Çünkü hainlerle iş birliği içindeler.Ayrıca böyle saçma salak şeylerle bir yere varamazlar.Gitsinler adam gibi projeler yapsınlar,siteler geliştirsinler.Böyle yok o siteyi hekledim yok bu siteyi hekledimle olacak iş değil bunlar.

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ayyıldız timi desteklemiyorum.Çünkü hainlerle iş birliği içindeler.Ayrıca böyle saçma salak şeylerle bir yere varamazlar.Gitsinler adam gibi projeler yapsınlar,siteler geliştirsinler.Böyle yok o siteyi hekledim yok bu siteyi hekledimle olacak iş değil bunlar.

Ben de ayni fikirdeyim, siteleri hekleyerek olmaz bu isler... Bizim dusuncemize ters gelen siteleri internet ortaminda heklemek, gercek hayatta dusuncemiz digerlerine uymadigi icin elimize silah alip daga cikmaya benzemez mi? O zaman aramizda ne fark kaliyor?

H

halilarici

Misafir

Hainler kim oluyor burada ?

H

halilarici

Misafir

3410.jpg

Konuşmadan önce bulunduğunuz ortamın cezalarına bakın.

simal25

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ADAMLAR YUZUNDEN BENİM FACEDE3 TANE SAYFAMI hekLEDİ PKK YANLILARI,BANANE AYILDIZ NE YAPIYORSA BANA ZARARI DOKUNMASIN KARDEŞİM ,AYRICA BENİMLE NE ALAKASI VAR AYYILDIZ TİMMİŞ PEE

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayyildiz Tim, Türkiye üzerinde değil, Dünya'nın kabullendiği ilk siber savaş ordusudur. Öyle gereksiz yere saçma sapan siteleri hekleme gibi prensipleri yoktur. Ne zamanki bir şehidimiz düşse, tepkilerini pkk adına yayın yapan siteleri heklerler. Ne zaman ki israil gerginliği olsa, israil siteleri heklenir. Ayyıldız Tim, burdakiler istese de istemese de Türkiye'nin sesi olmuş, üye sayısını, örgütlenme yapısını, timin vizyonu ve misyonunu bilmeden, burada bu tür yazılar yazmayın. Yok kapanmış yok patlamış, koskoca devlet siteleri anonymous'un saldırılarına dayanamazken, unutmayınki ayyıldız tim karşı atağa geçerek destek verdi. Küçümsemeyin, destek olun, bu sizin zararınıza olmaz. (tabiki karar sizlerin zorlama yok) bu arada bilgilendirmek amaçlı yazdım bilginiz olsun.

H

halilarici

Misafir
Ayyildiz Tim, Türkiye üzerinde değil, Dünya'nın kabullendiği ilk siber savaş ordusudur. Öyle gereksiz yere saçma sapan siteleri hekleme gibi prensipleri yoktur. Ne zamanki bir şehidimiz düşse, tepkilerini pkk adına yayın yapan siteleri heklerler. Ne zaman ki israil gerginliği olsa, israil siteleri heklenir. Ayyıldız Tim, burdakiler istese de istemese de Türkiye'nin sesi olmuş, üye sayısını, örgütlenme yapısını, timin vizyonu ve misyonunu bilmeden, burada bu tür yazılar yazmayın. Yok kapanmış yok patlamış, koskoca devlet siteleri anonymous'un saldırılarına dayanamazken, unutmayınki ayyıldız tim karşı atağa geçerek destek verdi. Küçümsemeyin, destek olun, bu sizin zararınıza olmaz. (tabiki karar sizlerin zorlama yok) bu arada bilgilendirmek amaçlı yazdım bilginiz olsun.

Gerekli açıklama sizden geldi.

--
Hala vatan hainlerinin siteleri hekleniyor.Yok istemeyiz dersseniz AyyıldızTim'i değilde ülkemizde karışıklık çıkartan Anonim(Anonymous)'a destek çıkabilirsiniz.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ayyıldız Tim hükümetin adamıdır.Bu yüzdende benim gözümde hainlerdir.Neden derseniz açıklayayım.

2010da ülkenin döviz açığı (cari açık) yıllık 48.5 milyar dolar
Dış ticari açığı ise 71.5 milyar dolar.
Bu rakamlar Cumhuriyet rekoru. 2002'de cari açık 0.6 milyar dolar dış ticari açığı ise 15 milyar dolardı.Son 8 yıl içinde ülke 212 milyar dolar kaynak kaybına uğradı.Herkes büyümeden bahsediyor ancak bu büyüme tamamıyla borçla oluyor.Yani bizim çocuklarımıza kocaman bir borç bırakıyoruz.

2003 yılında 21 şehit
2004 yılında 73 şehit
2005 yılında 92 şehit
2006 yılında 121 şehit
2007 yılında 118 şehit
2008 yılında 150 şehit
2009 yılında 135 şehit verdik.
2010 yılına gelindiğinde, iktidarın “demokratik açılım” söylemleri de meyvesini(!) vermeye başladı. Terör saldırıları bir anda artarken, eylemlerin yalnızca Güneydoğu bölgelerinde sınırlı kalmadığı, Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere, Batı’ya doğru bir kaymanın başladığı dikkat çekiyordu.
2010 yılına geldiğimizde, karşımıza çıkan tablo şu:
18 Nisan tarihinden bu yana geçen iki aylık sürede güvenlik güçlerine 224 saldırı düzenlendi. Son dört aylık dönemde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütüyle mücadelesinde, öldürülen terörist sayısı 159 oldu. Yine bu dönemde, her gün bir çatışma haberi aldık, hemen her gün en az bir şehit verdik. Son terör saldırısında ise 10 vatan evladımızı yitirdik.

Hala ayyıldız timi ve hükümeti savunmaya devam edin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.