İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Az para çok iş-2: Forum postçuluğu(Türkçe)

B

blade1978

Misafir
yani postlar bittimi ödeme 10$ olmaya nasıl ayarlıcaz ben stormpaya istiyorum parayı bu arda ona ödeme yapabilirsen forumda yazmaya devam ederim

N

nomak78

Misafir
merak etme. küsüratında hak geçmez. gerekirse sana 15 veririm 12.5 yerine. eksik vermem fazla veririm. varsayki sana bir yerde yemek ısmarladım. hiç yapmadığımız şey değil. rahat ol ve hızlı post yap. hepsi bu. birazda elinizi çabulk tutarsanız sevinirim. teşekkürler. kolay gelsin.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tamam nomak bende yarın üye olucam nickleri yazarım sana

N

nomak78

Misafir
nicklerinizi ödeme talep ettiğinizde yazarsınız.. teşekkürler. kolay gelsin.

N

nomak78

Misafir
aramıza birkaç kişi katıldığından dolayı artık nicklerinizi değiştirmeyin. herkes tek bir nickten mesaj atsın. ödeme isteyenlerde burdan veya istanbulforum.net ten özel mesajla paypal veya stormpay maillerini bildirmeleri yeterli. okur okumaz ödemelerini anında yaparım. teşekkürler. kolay gelsin.

NOT: bu mesajdan önce veya bu mesajı görmediği için birden fazla nickten mesaj atmış arkadaşların hakları yanmayacak. ödemesi bütün nicklerden atılan toplam mesaja göre yapılacak.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu post ' a para olayının süresi ne kadar ! atıyorum ben
10.000 post tan sonra paramı istiyorum desem. 10.ooo x o.o2 = 200 $
sorun yaşarmıyız ?

N

nomak78

Misafir
yaşamazsınız. 40.000 posta kadar sorunsuz tek kalemde ödeme yaparım. bütçemi çok aşarsa takside bağlar yine ödemeni yaparım. allaha şükür bugüne kadar borcunu ödemediğim kimse olmadı. son olarakta zaten ödemelerini o kadar biriktirmem. 200$ a gelene kadar 50$ da bir sen ödeme talep etmesen bile ben seni bulup ödemeni yaparım.

G

Geveze.at

Misafir
Az para cok is yazarak kimseyi kandirmadigin icin tebrik ederim.
:)

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
problem degil. ben ücretsiz olarak sitene üye oluyorum yazdıgım postlar icin bi ücret istemiyeceğim.

şunun şurasında kaç kişiyiz birbirimize destek olalım.

sitene iqtechnics olarak kayıt oluyorum.

umarım istediğin yere gelirsin.

N

nomak78

Misafir
teşekkür ederim iyi niyetin için ama şu aşamada mesaj atan herkese ödeme yapılacak. sanada yapılacak. yani bi ödeme talep etmene gerek yok bunun için. yinede iyi niyetin için teşekkürler.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nomak78' Alıntı:
0,02 $ cevap başına(aynı başlık altındaki her cevap farklı nicklerden atılmalıdır)

şartlar:
1) postlar anlamlı ve 40 kelimeden az olmamalı(başlıklar en az 100 kelime olmalı)
2) başlık başına en az 7 cevap yapılmalı

çoğu postçu bu kurallara uymuo sanırım hiç bi başlık 100 kelime deil bu başlıkları ve postları sayacak mısınız bende başlayacağım da. bu kurallar hala geçerli mi yani

N

nomak78

Misafir
geçerli tabii ki.

merhaba nasılsın diye bir başlık sayılmaz.

dfgkdjgdkl gibi bir başlıkta sayılmaz

ama adam rapidshare dan birşeyin linikini vermiş veya resim yüklemiş. onlar sayılır.

yani siz mesaj postalarken kendiniz içinde düşünün. ben olsam bu posta ödeme yaparmıyım? diye. ben mümkün olduğunca postlarda "saymama" yoluna gitmicem. yeterki niyetler iyi olsun. adam sömürme psikolojisine girmeyelim yeter.

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben saçma mesajlardan bahsetmiorum linklerden falan bahsetmiştim. bir de başlıkların altında farklı niklerde 7 cvp olmalı seçeneği ne durumda:) yukarki msjlarda yeni nikle üye olmayın dediğiniz için..

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben bu tarz para kazanma sitelerine takılan biri degilim. Ticari portallar hazırlıyorum. sadece şu an için bu tarz şeyleri takip etmek ve elimden gelen bir şey var ise yardım etmek hoşuma gidiyor. ödeme işine gelince ödeme istemiyorum. ödeme yada herhangi bir nedenden forumuna takıldıgımı düşünmenide istemiyorum.

N

nomak78

Misafir
o zaman bir iki kişi vardı şimödi bayağı postçu var. o yüzden karılşıklık olmasın diye tek nick kuralını getirdik.

7 post konusu içinde erken zaten çünkü yeterince başlık yok şimdilik. belkide o postları gelen gerçek ziyaretçiler yaparlar.

N

nomak78

Misafir
seniseviyo' Alıntı:
ben bu tarz para kazanma sitelerine takılan biri degilim. Ticari portallar hazırlıyorum. sadece şu an için bu tarz şeyleri takip etmek ve elimden gelen bir şey var ise yardım etmek hoşuma gidiyor. ödeme işine gelince ödeme istemiyorum. ödeme yada herhangi bir nedenden forumuna takıldıgımı düşünmenide istemiyorum.

nasıl istersen. o zaman bende postlarına karşılık reklamını yayınlarım. o nasıl içinden geliyosa senin yardımlaşma duygusu. buda benim içimden gelir. marifet iltifata tabidir. iyilik yapan karşılığını bulmalılki iyilikler daim olsun.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saol reklama ihtiyacım oldugu zaman bu lafını hatırlarım.

seniseviyo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Rica ederim REP isterim rep yokmu forumda ya cok özendim bu rep olayına :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5