İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

azerice , ingilizce , rusca , türkçe çeviri yapıyorum +(wordpress temaları)

XiechenG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
merhabalar. ihtiyac ve talepleriniz halinde, türkçe, ingilizce ve rusca;

tek sayfa metin dosyalarınızı da 5 lira - 10 lira gibi küçük ücretlerle türkçe
veya ingilizce'den azerice'ye veya rusca'ya yada tam tersi olarak çevirilerinizi yapabilirim.

wordpress temalarınızı güzel bir dille ve uygun anlamlı kelimeleri seçerek, dilbilgisi kurallarına uygun olarak,
html dil kodlamasını da ayarlayıp dil karakterleri her browser'da hatasız çıkacak şekilde,
temada görünür bütün yazıları inceleyip itina ile azerice'ye veya rusca'ya çeviriyorum.

şu anda başlangıç olarak 20 TL bir fiyat belirledim fakat az da olsa küçük bir pazarlık payı vardır.
rusca daha uğraştırıcı ve biraz zahmetli bir dil olduğu için fiyatı biraz değişiklik gösterebilir.

ayrıca yine istediğiniz eklentileriniz, dil dosyalarınız ve wordpress'in istediğiniz bir bölümü de yine çeviri yapabilirim.
bunun için işin kapasitesine göre, yoğunluk ve uğraşılarıma göre ücrette uygun bir fiyata sizinle anlaşabilirim.

ihtiyaclarınızı giderebilirsem ben de sevinirim, şimdiden hepimize hayırlısı olmasını dilerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5