İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Babe-Tube.com Celebrity Videos Collection - İngilizce yayın yapan video sitesi.

Erhantez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İstenen minimum fiyat: 600$
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2007
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video Paylaşımı
Günlük hit sayısı, kaynak link: http://extremetracking.com/open;unique?login=babetube
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey dahil
Hosting dahilmidir: Hayır
Banlı olduğu sponsor varmı: Adsense'den saçma bi sebeple banlandı. Sadece Youtube videosu yayınlayan bir site ve youtube daki bir video kurallara aykırı denilerek banlandı fakat video'nun Youtube'da ki sitesinde Adsense reklamları var :)
Banlı olduğu arama motoru varmı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil
Yazılım Lisans sonlanma zamanı: Çıkmaz ayın son çarşambası :)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır

Doldurulması opsiyonel alanlar
Site adresi: Babe-Tube.com
Satma nedeni (opsiyonel): İlgilenemiyorum
Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel): 30 Mart 2007 - 30 Haziran 2008 arasında 290 $
Üyesi varsa üye sayısı (opsiyonel): 130 civarı

Satıcının eklemek istediği notlar:

Selamlar. Site ile ilgili veriler yukarıda yazdığım gibidir. Bunlardan eksik veya fazlası yok. Site geçtiğimiz ay çok saçma bir sebeple Adsense'den banlandı. Benim bir çok web sitem var bu siteye çok güvenerek kurmuştum fakat içeriğini güncellemek için vaktim yok artı forumlarda reklam yapmakla veya link değişimi yapmakla uğraşamadığım için ziyaretçi sayısı şu anda günlük 150'ler civarında geziyor. Son 20 ay istatistiğine bakılırsa uğraşıldığında iyi tekillere ulaşmak çok kolay.

Sitenin yazılımı komple bana ait. Siteyi alan arkadaşa yazılımı da vereceğim. Bu yüzden fiyat teklif ederken bunuda gözönünde bulundurunuz. Hazır bir yazılım değil. SEO çalışması yapıldı. İçerisinde 900 video mevcut. Ayrıca Üyeler ve Adminler için ayrı video gönderme paneli var.

Site Adsense'den banlı fakat özellikle yabancı reklam networkleriyle çalışabilen arkadaşlar siteden kazanç sağlayabilir. Bu konuyu birazda nabız ölçmek için açıyorum aklıma yatacak bir teklif gelmezse siteyi yabancılara satmak veya yabancı reklam networklerine üye olarak yayınlamaya devam edebilirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.