İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Backlink Paketleri ile Kalıcı Bir Yükselirşe Ne Dersiniz?

Picardes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri/okurları;

Bu konuda sizlere backlink paketlerimizi sunmadan önce sizlere biraz bilgi verelim. Picardes sitesinin kurucusuyum, tam 3.yıldır SEO ve E-Ticaret ağırlıklı çalışmalar yaptığım üzere kendimi birçok konuda geliştirmiş görmekteyim. Yerli bloglarına baktığımız zaman nerdeyse her blog menüsünde 'SEO' kelimesi geçmektedir, bunun nedeni ise şu olabilir. "Herkes para kazanmak istiyor" Şahsen ben ilk SEO Çalışmasını yaptığım zaman parayı düşünmedim, acaba o siteyi yükseltebilecek miyim diye düşündüm, çünkü o siteyi yükseltmek için sadece bir kelimem vardı. O kelimeyi buradan açiklamak istemiyorum gizlilik nedeniyle. Ve o siteyi kalıcı olarak 1.ci sıraya sabitledik Allah'a şükür. Çok çalışmak değil, tecrübeli çalışmak önemlidir her zaman.

Sizleri daha fazla sıkmadan Backlink Paketlerimizi uyguladıktan sonra neler değişeceğini açiklamak istiyorum;
- Sitenizi Marka haline dönüştüreceğiz.
- Keywordslarınız Arama Motorlarında Yükselecektir.
- Organik ziyaretçileriniz çoğalacaktır.
- Alexa değeriniz düşecektir.
- Alexa Backlink sayınız yükselecektir.
- Bing, Yandex, Ask arama motorlarında siteniz görülecektir.
- Daha hızlı indekslenme olacaktır.
- Sosyal medya'da daha görünür olacaksınız.

Backlink Paketlerimizi buradan görebilirisniz: http://goo.gl/Ut8DBu

Peki bana nasıl güvenebilirsiniz? Buyurun buradan Referanslar sayfayı inceleyebilirsiniz. Dilerseniz de http://picardes.com/ sitemizden yayınladığımız makaleleri okuyabilirsiniz.

İLETİŞİM:
E-Posta: roman [at] picardes.com

Saygılarımla, iyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.