İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

BackLinkPostalayıcı Programını Burada Bulabilirsiniz.

Wikican

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Nereden indirebilirim
Programın Linki : http://www.NasiLL.com/BackLinkPostalayici.rar

Programın çalışabilmesi için .net 4.0 kurulu olmalıdır
İşletim sisteminizde yoksa lütfen indiriniz. Microsoft .net framework 4.0 http://www.microsoft.com/net/download

Açıklamalar
Bu yazılım SEO araştırmaları çerçevesinde prototip olarak kodlanmıştır. Yazılımı kullanmak veya kullanmamakta tamamen özgürsünüz.

Demo Kısıtlamaları
Yazılımı demo kısıtlaması olarak bir seferde sadece 5 siteye Post yapacak şekilde yayınlıyorum. İkinci kısıtlamam ise Ana Sayfaya article post etmeyi kapatmak. Zira bu durumu pek az wiki normal karşılar, genelde bozgunculuk olarak algılanır. Ancak yine de bu kodlamayı yaptım çünki atıl kalmış backlink kaynağı haline gelmiş wikilerin ana sayfalarına post yapmak bir artı değer olarak karşımıza çıkabiliyor. 5 link posting sonrasında site linklerinden 5 ini silip veya düzenleyip tekrar başlamanız gerekecek.

Diğer kısıtlı durum ise Site Listesidir. Bu listenin çok daha büyük hallerini internetten bulabilir veya kendi özel site listenizi oluşturabilirsiniz. Sitelerin listede olmasından hoşlanmayanlar olabilir o sebepten ben kolaylıkla bulunabilecek 130 küsür sitelik bir listeyle yazılımı yayınlıyorum. Daha fazlasını Lütfen siz temin ediniz.

Ayarlar
Article, kullanıcı adı, şifre,site listesi .. hepsi programın bulunduğu dizindeki txt dosyalardan yüklenir, bunları silerseniz program çalışamayabilir. Yüklendikten sonra programda bunları değiştirebilirsiniz program ekrana ne yazarsanız onu kullanır. txt dosyaları değiştirirken özellikle article dosyasını UTF8 olarak kaydetmeyi unutmayın ki türkçe karakterleriniz bozuk çıkmasın.

Kullanıcıyla aramızdaki anlaşma
LÜTFEN Bu yazılımı bozgunculuk yapmak için kullanmayın. Yazılım ile BackLink postaladığınız wikilerin bu yaptığınızı bozgunculuk olarak algılamadığından, bu yaptığınızdan hiçbir rahatsızlık duymadıklarından LÜTFEN emin olun. Bu sizinle benim aramdaki anlaşmadır. Yazılımı yalnızca iyi niyetli olarak kullanmanız şartı ile dağıtıyorum.

Neden yaptım
Muadili yazılımların oldukça yüksek ücretlerle dağıtılıp satıldığını gördüm ve böyle bir yazılımı öncelikle kendim için yazdım. Faydalanmak isteyen site sahipleri yazılımın izin verdiği imkanlar doğrultusunda kullanabilirler.

Destek ve Geliştirme
Bu bir prototip yazılımdır. Ürün haline getirmiş değilim. Dolayısıyla : LÜTFEN şunu yapmıyor, bunu beceremiyor, şurası patlıyor burası göçüyor, bu ne biçim program vs.. yorumlarınızın tarafımca hizmet üreterek karşılanması gerekliliği gibi bir arzunuz oluşmasın. Bu beklentileri tarafım baskı unsuru olarak kullanmayınız. Bu demek değildir ki beklentileriniz tarafımdan karşılanmaz, ileteceğiniz feedbackleri fırsat bulabilirsem ve imkanlar da elverirse, yazılıma kazandırabilirim.

Yeni sürüm ve gelişmeler
Yeni bir sürüm çıktığında nasıl haberiniz olacak? Veya çıkacak mı? Hiçbir garantisi olmamakla beraber bu sayfadan wiki sitelerinden backlink nasıl alınır programın yeniliği veya bir yeni sürümü olursa takip edebilirsiniz. Bu sayfanın tartışma bölümünü görüş iletmek için de kullanabilirsiniz.

Teşekkür etmenize gerek yoktur. Yok çok sevdim bu yazılımı ben ille de teşekkür edeceğim derseniz, web sitenizeden NasiLL.com 'a backlink verirseniz beni de memnun etmiş olursunuz.

Şimdiden hayırlı backlinkler diler, Saygılar sunarım.

Version 1.0.2
Bazı özellikler gözden geçirildi, geliştirmeler yapıldı.

basit captcha çözümlemesi,
geçen zaman hesaplaması,
renklendirilmiş log listesi, hata olan kırmızı,işlem gören sarı,başarılı olan sarı renkte.
Log listesi ayrıca txt dosyaya kaydediliyor,
Log listesinin yanında başarılı postingler ayrıca bir txt dosyasına kaydediliyor.
Postingi bekletme ve devam edebilme butonu eklendi.
Postala butonu Siteler Ekranına taşındı.
.. ve daha pek çok özellik eklendi.

NasiLL.com Admin; mailto:[email protected]

Wikican

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Wiki backlink programına yeni özellik ekliyorum Wordpress comment poster.
Bu kodlamayı yapmaya başladım.

wiki sitelerinin az olduğunu (özellikle türk)
wordpress sitelerinin ise binlerce olduğunu düşünürsek
sanırım binlerce backlink toplamak daha kolay olacak.

Wordpress için default olarak Comment Moderasyona tabi,
yani binlerce posting yapacaz mesela 8750 post.
Ama sadece 600 ü onaylanacak ve yayına girecek.

iyi de taş attım da kolum mu yoruldu derim 600 linke eywallah. yine de bunu kodlamaya karar verdim.

Bilmem doğru mu yapıyorum ama. Belki de tek bir link bile onaylanıp yayınlanmaz o zaman boşa yorulmuş oluruz. Bilmiyorum deneyen var mı acaba?

Kısmetse bitince bu programa ekleyecem: http://www.nasill.com/Wiki_sitelerinden_backlink_nasıl_alınır

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.