İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Backorder ve Godaddy

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Godaddy backorder hakki almaya denedigimde tum islemlerden sonra ve guvenlik numarasini girdikten sonra "Unable to process purchase" diyor.

Sanal kart kullaniyorum. Tum kredi karti bilgilerim dogru. Zaten kullaniyorum. HSBC sanal karti ile denedim ayni hatayi veriyor. Normal kredi karti denedim sorun duzelmedi. Bir turlu backorder alamadim.
Sorun ne olabilir?

Sizde durum nasil?

ZeuQma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm domainlerimizi Godaddy'den (50 civarında) alıyoruz ve şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadık, ama backorder'i hiç denemediğimiz için birşey söyleyemiyeceğim.. Ayrıca domain alımlarında kredi kartı (normal/sanal degil) kullanıyoruz.

Aynı yöntemle domain alımlarında da problem yaratıyor mu peki?

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
godaddy den backorder yapmanı tavsiye etmem parana yazık godaddy backorder konusunda cok zayıf ve backorder edecegin domaini sana garanti veririm %99 alamayacaksın.. benim tavsiye www.pool.com bence bir numara.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben godaddy'den yakın zamanda backorder hizmeti aldım ( 18$ ) , ve hakkımı kullanamadım çünkü birisi godaddy üzerinden aynı domaine backorder yapmış. kredim hala duruyor ( gerçi onlar da alamadı ). bir dahakine ben de pool.com u deneyeceğim. bir kaç yerde daha duydum pool.com'u.

ödeme ile ilgili problem bence kartta yeterli kadar para olmaması. Para transfer etmeyi unutmuş olabilirsin.

D

dursunbaba

Misafir
Bende Godaddy ile 20 ye yakın domain için backordera girmiştim 21. de istedigim domaini aldım ancak onunda nekadar jenerik olduğu tartışılır :) Ben backorder için cc kullanıyorum, herangi bir sorun yaşamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5