İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bağımlılık Yapacak Oyunlar-2

knightx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
catch51.jpg

1-Catch 51

Küçük teknemiz ile nehirde balık yakalamaya çalıştığımız bu oyun kolay ama başından saatlerce kalkmayabilirsiniz.Elinizdeki oltayla mouseu kullanarak balıkları tutup çekiyorsunuz.Hepsi bu kadar.Can sıkıntısına birebir.

Oyun için...

2-Bulldozermania

Adından anlaşılacağı gibi oyunda buldozer sahibiyiz.Seçtiğimiz buldozer ile önümüze gelen herşeyi yıkıp geçiyoruz ve varsa altınları topluyoruz.Fazla hız yaptığımız takdirde takla atıp süper bir patlama efektiyle havaya uçuyoruz.GAyet güzel bu oyun gerçekten bağımlı yapabilir.

Oyun için...

3-Big Evil Robots

Yine adından anlayacağımız üzere oyunda robotlar bulunuyor.Biz bir ufaklık karakteri ile elimizdeki kuşlastiği benzeri bir aletle bu robotlara saldırıyoruz.Mouse ile yönlendirdiğimiz oyunda mouseu fazla kaldırdığımız zaman geriye giden demir bilye sizi biranlık şaşkınlık içerisinde bırakabilir.Gayet keyifli bir oyun bakalım bağımlısı olacakmısınız.

Oyun için...

Kaynak:Teknotime.net

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bu oyunları oynayan var mı acaba bu forumda? Benim ilkokula giden kuzenim oynuyor ama, webmaster forumunda merak ettim gerçekten böyle oyunlara vakit ayıran var mı diye :)

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
knightx eğer oyunlarını indirecek yada kaynakçada açıkka yaptığın reklama tıklayacak kimseleri arıyorsan ; oyun platformlarına yönelmelisin.Webmaster forumunda oyun oynayan pek çıkmaz.( oyunla uğraşan olabilir bekli ama :) )

knightx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu oyunları oynayan var mı acaba bu forumda? Benim ilkokula giden kuzenim oynuyor ama, webmaster forumunda merak ettim gerçekten böyle oyunlara vakit ayıran var mı diye :)

hep merak ediyodunya kuzenim neden benden daha zeki diye işte bu yüzden:)

aklı sıra reklam yapıyor :)

sizi tutmuyoruz sahne sizin buyrun sizde yapın:)

knightx eğer oyunlarını indirecek yada kaynakçada açıkka yaptığın reklama tıklayacak kimseleri arıyorsan ; oyun platformlarına yönelmelisin.Webmaster forumunda oyun oynayan pek çıkmaz.( oyunla uğraşan olabilir bekli ama :) )

şimdi bura webmaster sitesi diye herkes webmaster mı olmuş oluyor öyle bir kural varda benim haberim mi yok:)eğer öyleyse ben webmaster olduğumu idda eder ve bir webmaster olarak bu oyunları oynadığımı söyleyebilirim:)

Şimdi gelip bide çocukca laf vuruyosun demeyin madem o kadar zorunuza gitti link eklemem,değiştiridim konuyu istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben oynuyorum, bir master öğrencisi olarak. Kafa dağıtmada yardımcı oluyor, teşekkürler.

knightx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben teşekkür ederim demekki oynayan oluyomuş:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.