İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Baharat Sitesi Scripti Arıyorum

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Başlıktan anlaşılacağı gibi baharat sitesi scripti arıyorum. Daha önceden gözünüze çarpan bir scrpit olduysa burada paylaşırsanız mutlu olurum. Ücretsiz, basit bir şey düşünüyorum lütfen gereksiz mesajlar atmayın.

blogcaner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
merhaba hocam Opencart scripti olabilir :) Demo Kullanıcı Adı: demo Parola: demo indirmek içinde buraya tıklayabilirsiniz

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Tamamen bu gibi ihtiyaçlara yönelik "baharat sitesi scripti" yapan bir firma olması lazım bulunca yazarım buraya.
Özellikle G.Doğu Anadolu yöresine ait baharatlara özel hazırladıkları scripti çok iyiydi hatırladığım kadarıyla.

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
merhaba hocam Opencart scripti olabilir :) Demo Kullanıcı Adı: demo Parola: demo indirmek içinde buraya tıklayabilirsiniz

Sağol hocam ama bu pek uygun değil. Zaten satış olmayacak sadece bilgi ve iletişim.

Tamamen bu gibi ihtiyaçlara yönelik "baharat sitesi scripti" yapan bir firma olması lazım bulunca yazarım buraya.
Özellikle G.Doğu Anadolu yöresine ait baharatlara özel hazırladıkları scripti çok iyiydi hatırladığım kadarıyla.

Bulursan çok güzel olur, bekliyorum hocam ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.