Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Baidu.com

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birçoğumuz arama motoru olarak Google'ı kullanıyor Türkiyede.Ama tabiki tek büyük arama motoru Google değil.Herkes google'da yüksek sıralarda çıkmayı düşünüyor , en büyük hit kaynağı Google.
ama şimdi Çince bir siteden bahsedeğim size.Baidu.com
Çin'in en büyük arama motorudur kendisi, çokda ünlüdür , ama eminim burada bilmeyen çok kişi vardır bu arama motorunu...
Neyse gelelim işlevine ;
Aylar önce sitemi öylesine kayıt ettirmiştim , tabiki hit gelmedi fos çıktı sanım diğerlerinde olduğu gibi..
fakat aradan 3 4 ay geçti ve siteme bu arama motorundan günde 100 kişi gelmeye başladı.Ve bu günlerce devam etti.Önerim bu siteye kayıt olun, kayıt olmanızda basit , bir blogdan alıntı yapalım ;

Baidu.com'a kayıt için basit adımlar:
1- Buraya giriniz.
2- Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi blog veya sitenizin adresini girin. Doğrulama kodunu yazıp gri kutucuğu tıklayın
292735927.jpg

3- Aşağıdaki yazıyı gördüğünüzde siteniz/bloğunuz Baidu'ya başarıyla kaydoldu demektir. Bundan sonra Baidu'nun sitenizi/bloğunuzu ziyaret edip indexlemesini bekleyeceksiniz. O kadar.
292735929.jpg

Önerim sadece hit kaynağı olarak Goole ı görmemenız başka sitelere kayıt olmanızdır...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
çin hitinin pek fazla değeri yok diye biliyorum. adsense tıklama oranları vs. bakımından.

birşey var bazıları çin hiti toplayıp bunları banner değişim sitelerinde değerli hitlere çeviriyorlardı ama tam mantığını bilmiyorum belki bir fikir verir

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
78
Bugunlerde baidu (bidu) nun 1 hissesi 400 dolar, google (goog) in 1 hissesi 700 dolar civarlarinda.
Alip sattigim ender stoklar arasindalar. Her iki arama makinasi da borsada cok degerli ve birbirlerini etkileyebiliyorlar.
Baidu yu kucumsemeyin derim.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Teşekkürler ekledim.
Hit gelmesede eklemeninde bi zararı yoktur herhalde =)