Balzamik

0
Onaylı Üye
Üye
İtalyaya özel balzamik sirke..
Yapılışı ve fiyatıyla lüks olan bu sirke dünya ile birlikte ülkemizdede yeni yeni meşhur olmaya başladı..

balzamik.com

0
Onaylı Üye
Üye
satışmı yapıyorsunuz , yenimi aldınız yoksa fiyat araştırmasımı yapıyorsunuzzz

0
Onaylı Üye
Üye
Domain hakkında bilgisi olanlardan fikir almak için konu actım. ( Ayrıca isteyen olursa teklif verebilir)

0
Onaylı Üye
Üye
italyanca nasıl yazılıyor

0
Onaylı Üye
Üye
baktım gerçektende adında ve tanınan bir sirkeymiş ama bayadır varmış.tanınırsa ne ala ama sanmam çok yayılsın.Markasını alanda yok yani domaini de kaptırmassın.Bana göre değerli bi domain. Ama iyi fiyata satılrımı bilemem.

0
Onaylı Üye
Üye
baktım gerçektende adında ve tanınan bir sirkeymiş ama bayadır varmış.tanınırsa ne ala ama sanmam çok yayılsın.Markasını alanda yok yani domaini de kaptırmassın.Bana göre değerli bi domain. Ama iyi fiyata satılrımı bilemem.

İtalyanın modena kentine özgü cok eski bir sirke olgunlaşması 15 yılı buluyormuş yani şarap gibi.. Modena dışında üretilenler taklitmiş japon usülü. Sadece balzamik üzerine bi eticaret sitesi olur düşüncesiyle aldım ama fiyat ne eder bilemiyorum.. (tabi orjinalini getirip satmak lazım)
Son yıllarda yaygınlaşmış edindigim bilgiye göre.. Şisesi 50 usd den başlıyormuş orjinallerinin.

not: : Domain işi insanın kültürünede baya katkısı varmış:) Durduk yerde fazladan birşeyler öğreniyoruz..

Geri