İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ban Yok Fakat Reklam Görünöüyor

c3rrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkese merhaba arkadaşlar siteme adsense hesabımdan reklam ekliyorum fakat günlerdir reklam gözükmedi. Banlı olmadığım halde.

wwhalilww

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam benim başımada gelmişti bu 2 gün sonra herşey ortaya çıkacaktır büyük ihtimalle ban yiyeceksiniz ama hemen öğrenmek istiyorsanız kodu kopyalayın ve onlizle.koddostu.com a yapıştırıp önizleyin reklam göriniyorsa geçmiş olsun ban yediniz.

2 Gün sonra resmi olarak verilecektir ban !!

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
domain ban atanmış olabilir. eklediğiniz sayfaları gözden geçirin. illegal bir durum var mı? politikayla uyuşmayan etkenler..?

c3rrah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İllegal paylaşım yok. İki gün değil bayadır var sorun iki sitemde de reklam gelmedi. Banlık bir durum hiç olmadı. Youtube hesabımdan para kazanııyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
adresi gönderirmiisn bi bakalım

gaksoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba c3rrah www.sanaltus.com sahibinin yöneticisiyim ve aynı sorun bendede gerçekleşmişti.Size kesinlikle ve kesinlikle yardımcı olabilirim.Sadece vereceğim sorulara en hızlı şekilde cevap verin.Hem bu arada hesabınız banlı değildir.Sadece robot.txt dosyası hatası vardır.Eğer siteniz blogger ise işiniz biraz zorlaşabilir.
1-Sitenizin altyapısı nedir.(blogger, wordpress,script...)
2-Siteniz ne zamandır bu şekilde
3-Domain nedir?
Bu soruların cevabını lütfen pm atarak bana ulaşın.Kesinlikle kolay bir sorun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5