İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bana hit yolla sana hit yolluyorum!!!!!!!!!!

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu nasıl bir mantıktır arkadaş anlamıyorum. şu sıralar falancı toplist'e üye ol sonra bana yolladığın ziyaretçi kadar seni listemde üst sıralara çıkartayım diye bir çok site mi türedi . yoksa ben mi yanılıyorum!!!! bunun türkçe'deki karşılığı uyanıklıktır.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google disindaki herkes dedigin tarzda calisiyor sanirim. Su sekilde dusunebilirsin. Herkes google degil. Seninde gunluk 5000~10000 hitin olursa , domaininde uygunsa sende aynisini yapabilirsin. Kommensalizm'di sanirim biyolojideki karsiligi. Sen onu yasatiyorsun, Oda geri donusum olarak sana yasam veriyor.

"srkn"

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilimsel açıklamalar yerine şöyle de diyebiliriz:

Link veren kişinin sitesinin varlığını sürdürebilmesi için hit sağlaması lazım. Sonuçta link verdiği için hit kazanması gerekiyor. Diğer türlü ya samimi dostun olmalı, ya da bağış gibi bi şey olmalı takas işi.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence mantıklı sen adam hit göndermeden sen kendine hit istiyorsun o adam nasıl hitini saglıcak herkes bole çalışır link siteleri yani hit gönder ki sende karşılıgını al ohh sen hit gönderme siten hit alsın bedava reklam ohh..

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gayet mantıklı al gülüm ver gülüm herkes mutlu :)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
aslında dış piyasada bizim bildigimiz anlamda (iyinet.com, zirve100.com ) gibi zaten toplist yoktur yada yok denecek kadar azdır.
Tek konulu ranklistler popülerdir.örnek http://www.top50.net/
Türkiyede ise www.interturknet.com açtıgı yoldan bir sürü yeni siteler girdi piyasaya.Şekil ve formatı degişti.işin içine şimdilerde birde pagerank girince.
küçük siteler zorunluluktan bu tür sitelere girmeye mecbur kalıyor.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trichnosis' Alıntı:
bu nasıl bir mantıktır arkadaş anlamıyorum. şu sıralar falancı toplist'e üye ol sonra bana yolladığın ziyaretçi kadar seni listemde üst sıralara çıkartayım diye bir çok site mi türedi . yoksa ben mi yanılıyorum!!!! bunun türkçe'deki karşılığı uyanıklıktır.
doğrusu bu zaten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5