İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bana yardim edecek varmi ?

camuradam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkdaslar benim suan websitem versio.nl yayin yapiyor fakat 100 gb trafik olmasina ragmen aldigim gun suspende oldu bu nasil is halbuki benim eski servercimde orda ayda 100 gb trafik olmasina ragmen hic suspende olmadim sizce sorun nerde birde bu saydigim paket uygunmu yoksa biraz dahami trafigi cok olan bir serveremi gacmem lazim kafam oyle karisikki acil yardim istiyorum bir sorum daha var diyelimki bir serverde sitem yayin yapiyoor durumu oldukca iyi ama servercim bir hile yaparak benim alexdaki hitimi durdurabilirmi ? messela eskiden gunluk 150 kisi girdiginde hitim artardi ama bazen gunluk uye girisleri 200 uyeyi buluyoor fakat birak hitimin yukselmesine giderek kan kaybediyoor sizce servercim bana oyun yaparmi tsk ederim

camuradam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiyeden asla hosting alma :) cpu aşimi trafik v.s para tuzagıdır
onu biliyorumda hocam nerden alim bide cpanle host alirsam benimkisi direktadmin uyarmi sorun cikarmi ama bana acilen aylik 300 gb gibi trafik veren bir host lazim tabiki kaliteli olacak belli bir yerde hemen suspendt olmasin neymis trafik bitmis ondan suspndt oldu diye olmasin versioda ladigim birinci gunde suspent oldu ilginc degilmi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.