İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru bana yardımcı olunnn

anka5307

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
merahblar arkadaşlar yeni bir blogaçtım konular feln girdim içine ama pek hiti yok aslında hiç yok acaba ne yapsam kullanıcıyı elde ederim lütfen yarım edin bu işte yeniyim

site adresi: programgezginii.blogspot.com

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ufak defek taktikler vereyim. her gün düzenli konu gir bigün 3 tane ertesi 5 tane girme hergün 1 tane gir ama mutlaka gir. bide konu başlıkların daha ilgi çekici olsun mesela en son sürüm yazmak yerine 2.4 sürüm indir gibi yaz forumlarda tanıtım yap.

sanırım yeni bi blog google un seni tanımasına izin ver :)

anka5307

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sağol dostum çok yararlı oldu ebnim için başka önerileri olanlarda va sa yorum yazarsa seviniri bu işte yeniyim

onlinegirişim

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sağol dostum çok yararlı oldu ebnim için başka önerileri olanlarda va sa yorum yazarsa seviniri bu işte yeniyim

Ek olarak şunu söylemek isterim.

Sosyal medyaları kullanmaya şimdiden başla.

Bunun dışında makalelerinin içerisinde anahtar kelime kullan. özellikle başlıklarında.

Mesela bir makale yazacaksın. Kafanda haritasını oluşturdun. Sonrasında Keyword tool aracını kullan. Oradan yazacağın konuyla alakalı en uygun anahtar kelimeyi başlığında kullan. yazı içerisinde ise iki üç kere bold olarak geçir.

SEO ile alakalı bilgileri bu adrsten alabilirsin: http://www.onlineparashop.com/category/seo/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.