İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Banlanan domainleriniz ?

H@run

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.
Google Arama motorundan banlanan domainlerinizin banını tekrar açtırmak için izlediğiniz yollar nelerdir acaba ? mal felan atılıyormus .
Olumlu sonuç alanınız varmı? ( Domainin banını erken kaldırtabilen )
Bİ ara selim61 bir konu açmıştı ama şimdi o konuyu bulamıyorum. tşk.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adwords verdik kaydolmayan site kaydoldu. ama spam damgası yiyen siteler geri dönmüyor kolay kolay. elimde süper bir domain bandan yatıyor :(

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google ana binaya gidip, gişedeki memura hocam bizim bi ban işi vardı nereden açtırılıyor diye soralım :p

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Benim canımı çok yaktı, video sitelerimi geçtim 3k lık tam rayına oturan tertemiz komedi sitemide arada götürdü, açtordom banı ama hit sıfır. bu google un bana borcu var almasını bilirim.

Stain

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banlı olan 2 domainimi açtırdım. Herhangi bir yolda izlemedim.

Domainlerle bir süre ilgilenmedim kapalı kaldı(1 2 ay arası). Daha sonra aşağıdaki gibi bir index.html hazırlayıp ftp'ye attım ve mutlu son 1,5hafta sonra ban kalktı :)

<html>
<head>
<title>byStain..</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<meta name="keywords" content="oyun,oyuncu,oyuncular,kraloyun,kral">
<META http-equiv="content-language" content="TR">
<meta name="revisit-after" content="1 Days">
<meta name="googlebot" content="All">
<META NAME="distribution" CONTENT="global">
<META NAME="RATING" CONTENT="General">
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="ALL">
<meta name='audience' content='all' />
<meta name="description" content="Online OYUNLAR..">
<meta name="author" content="Stain">
<META NAME="copyright" CONTENT="©1999-2008, StainWorks">
</head>
<body>
<h1>by Stain</h1>
<h2>[email protected]</h2>
<h3>©1998-2007, Hayat bugünden ibarettir.</h3>
</body>
</html>

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Mail atma olayları eskidendi yaklaşık 3-4 sene önce mail atardık. Artık mail kabul etmiyorlar bu konuda. Sitenden link çıkışlarını azaltacaksın diğer sitelere olan. Ardından marez içerik ve spam kelimelere çalışmayacaksın. İçeriğin belirli bir yönde olacak ve sağlam sitelerden backlink alacaksın olay bundan ibaret. Birde fazla link değişimi yaptıysan dizin sitesi gibi link alımını bir süre kapatacaksın..

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google hesabiniza giris yapip yeniden degerlendirme isteyebilirsiniz.

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?hl=tr

"""""Yeniden değerlendirme işlemi için lütfen birkaç hafta süre tanıyın. Ne yazık ki, yeniden değerlendirme isteklerine kişisel olarak yanıt veremiyoruz.

Yeniden değerlendirme isteği
Değerlendirmemizi istediğiniz siteyi aşağıda seçin. Doğrulanan herhangi bir siteyi seçebilirsiniz. Bu listede bulunmayan bir siteyi değerlendirmemizi isterseniz, o siteyi hesabınıza ekleyin ve sahibi olduğunuzu doğrulayın. Sonra, bu sayfaya geri dönün.

Yeniden değerlendirilmesi istenen site:
Site seçin... http://www.siteniz.com/

Yeniden değerlendirme bildirimi

Bu isteği göndererek, aşağıdakileri kabul ediyorum:

Google'ın kalite yönergelerini okudum ve anladım.
Bu site şu anda Google'ın kalite yönergelerini ihlal etmiyor.
Gelecekte Google'ın kalite yönergelerine uymayı kabul ediyorum.

Bize neler olduğu hakkında daha ayrıntılı bilgi verin: Hangi işlemler ceza alınmasına neden olmuş ve düzeltmek için hangi işlemler yapılmış olabilir. Bir arama motoru optimizasyonu (SEO) şirketi kullandıysanız, lütfen ilgili ayrıntıları not edin. SEO firmasını ve işlemlerini belirtmek, yeniden değerlendirme isteklerinin ele alınmasına yardımcı olabilecek bir iyi niyet gösterisidir. Bu etki alanını yakın zamanda edindiyseniz ve siz edinmeden önce yönergeleri ihlal etmiş olabileceğini düşünüyorsanız, aşağıda bize bildirin. Genel olarak, bir sitenin yeniden değerlendirilmesinden önce, trafikten doğrudan kazanç elde eden sitelerin (örneğin, arama motoru optimize edici, iş ortağı programları, vb.), iyi niyetlerini gösteren daha fazla kanıt sağlamaları gerekebilir.""""""

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google hesabiniza giris yapip yeniden degerlendirme isteyebilirsiniz.

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration?hl=tr

"""""Yeniden değerlendirme işlemi için lütfen birkaç hafta süre tanıyın. Ne yazık ki, yeniden değerlendirme isteklerine kişisel olarak yanıt veremiyoruz.

Yeniden değerlendirme isteği
Değerlendirmemizi istediğiniz siteyi aşağıda seçin. Doğrulanan herhangi bir siteyi seçebilirsiniz. Bu listede bulunmayan bir siteyi değerlendirmemizi isterseniz, o siteyi hesabınıza ekleyin ve sahibi olduğunuzu doğrulayın. Sonra, bu sayfaya geri dönün.

Yeniden değerlendirilmesi istenen site:
Site seçin... http://www.siteniz.com/

Yeniden değerlendirme bildirimi

Bu isteği göndererek, aşağıdakileri kabul ediyorum:

Google'ın kalite yönergelerini okudum ve anladım.
Bu site şu anda Google'ın kalite yönergelerini ihlal etmiyor.
Gelecekte Google'ın kalite yönergelerine uymayı kabul ediyorum.

Bize neler olduğu hakkında daha ayrıntılı bilgi verin: Hangi işlemler ceza alınmasına neden olmuş ve düzeltmek için hangi işlemler yapılmış olabilir. Bir arama motoru optimizasyonu (SEO) şirketi kullandıysanız, lütfen ilgili ayrıntıları not edin. SEO firmasını ve işlemlerini belirtmek, yeniden değerlendirme isteklerinin ele alınmasına yardımcı olabilecek bir iyi niyet gösterisidir. Bu etki alanını yakın zamanda edindiyseniz ve siz edinmeden önce yönergeleri ihlal etmiş olabileceğini düşünüyorsanız, aşağıda bize bildirin. Genel olarak, bir sitenin yeniden değerlendirilmesinden önce, trafikten doğrudan kazanç elde eden sitelerin (örneğin, arama motoru optimize edici, iş ortağı programları, vb.), iyi niyetlerini gösteren daha fazla kanıt sağlamaları gerekebilir.""""""

Aynen sana katılıyorum, burda yazdıklarını daha önce banlanan bir sitem için yapmıştım bir hafta sonra indexlenmeye başladı.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ben bu yukarıdaki metodu aramalarda cıkan zararlı site yazısını kaldırtmak için yapmışdım3 hafta sonra işleme alıp halllettiler :=)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
eğer benim sitemde :) açılırsa güzel bir makale yazıcam banlanmakla ilgili tabi banı açarlarsa.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.