İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ban'lar kaldirildi ama Oguz cok degismemis sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

themaniac

Misafir
Bu toplu banlarin kalkmasi biraz guzel bir sey diye dusunmustum. yani genel af gibi birseydi

amma olayli banlanan bir arkadasin ban'inin acilmasi ile saldiriya gecmesi bir oldu. heralde saldiracak yer ariyormus gibi geldi. themaniac bunlar niye seni buluyor yoksa sen mi kiskirtiyorsun denebilir ama konuma sizin bakmanizi istiyorum.

Yazilarimizda burada:

Oguz' Alıntı:
Sürekli flood yapmakatn vazgeçermisiniz ?

themaniac' Alıntı:
Oguz sen forum'dan uzak kaldigin sure icinde sanirim forumu unutmussun.

1.'si Oguz kardesim flood denilen sey bir kisinin arada baska biri yazmadan ust uste 24 saat icinde 1'den fazla mesaj yazmasi demektir

2.'si de iyinet'te flood yok. yani 24 saat dolmadan yeniden yazmaya kalkarsan Ekleme: yazarak en son mesajina ekler yeni mesaji.

Heralde sitelerle ilgili yazimi okuyunca direk solugu benim diger konularda aldin :) olsun olsun ben anlayisliyimdir. sen istedigin gibi yazilar yazmaya devam et. kendine iyi bak kardesim.

Oguz kendisine yazdigim bu nazikce yazidan sonra bana -REP vermis. Simdi soruyorum size bu adam neyin pesinde????

adminlerden sadece arkadasi uyarmalarini rica ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bırak ya takılsın, benimde sevmediğim bir kişilik.kulak asma sen

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Herelde iyinetin sahibi sanıyor kendini. Kendi aleminde takılsın. Davetiye sistemini buyuzden istiyorum çoluk çocuk ticaretten anlamayanlar olmasın diye.

T

themaniac

Misafir
iyinet'in sahibimi?

iyinet'in sahibi Calvin'dir biliyorsunuz. Ama ben Calvin'den suana kadar boyle bir davranis goremedim. Aksine iyinet gibi bir sitenin sahibi agir basli, dirayetli, durust ve hakperest olur. ve suanki sahibi de oyle birisi.
Ama bu arkadas icin pek bir yorum yapmak istemiyorum acikcasi. ben sadece bu durumu herkes bilgisine sundum. eger olurda daha da ileri gitmeye kalkarsa, yine themaniac'a yakisir bir edeple bunu bildiririm.

saygilar

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Herhangi bir üyeden veya mesajdan şikayetçiyseniz lütfen rapor edin.
Böyle konular açarsanız kişisel tartışmaların olması muhtemeldir.

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya beyler neden her gün yeni bir konu açılıyor yok şu şöyle dedi yok böyle dedi diye ? Gerçekten anlayamıyorum.Herkes yaşını başını almış,hayatlarında öyle ya da böyle bir yerlere gelmiş insanlar. Tamam adam belki sana ters birşey yazmış olabilir ama en ufak şeylerde yönetime şu böyle yaptı bu böyle yaptı demenin manası nedir ilkokul çocukları gibi.Tabii bunlara namus,şeref,aile hakkındaki mesajları katmıyorum.

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Tüm banların açılması, nitekim genel af niteliğini taşımaktadır.

Kullanıcıların herhangi bir olumsuz davranışı/hal ve hareketi durumunda report ediniz.

Ayrıca rep şikayet konuları açılması yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.