T
themaniac
Misafir
Bu toplu banlarin kalkmasi biraz guzel bir sey diye dusunmustum. yani genel af gibi birseydi
amma olayli banlanan bir arkadasin ban'inin acilmasi ile saldiriya gecmesi bir oldu. heralde saldiracak yer ariyormus gibi geldi. themaniac bunlar niye seni buluyor yoksa sen mi kiskirtiyorsun denebilir ama konuma sizin bakmanizi istiyorum.
Yazilarimizda burada:
Oguz kendisine yazdigim bu nazikce yazidan sonra bana -REP vermis. Simdi soruyorum size bu adam neyin pesinde????
adminlerden sadece arkadasi uyarmalarini rica ediyorum
amma olayli banlanan bir arkadasin ban'inin acilmasi ile saldiriya gecmesi bir oldu. heralde saldiracak yer ariyormus gibi geldi. themaniac bunlar niye seni buluyor yoksa sen mi kiskirtiyorsun denebilir ama konuma sizin bakmanizi istiyorum.
Yazilarimizda burada:
Oguz' Alıntı:Sürekli flood yapmakatn vazgeçermisiniz ?
themaniac' Alıntı:Oguz sen forum'dan uzak kaldigin sure icinde sanirim forumu unutmussun.
1.'si Oguz kardesim flood denilen sey bir kisinin arada baska biri yazmadan ust uste 24 saat icinde 1'den fazla mesaj yazmasi demektir
2.'si de iyinet'te flood yok. yani 24 saat dolmadan yeniden yazmaya kalkarsan Ekleme: yazarak en son mesajina ekler yeni mesaji.
Heralde sitelerle ilgili yazimi okuyunca direk solugu benim diger konularda aldin olsun olsun ben anlayisliyimdir. sen istedigin gibi yazilar yazmaya devam et. kendine iyi bak kardesim.
Oguz kendisine yazdigim bu nazikce yazidan sonra bana -REP vermis. Simdi soruyorum size bu adam neyin pesinde????
adminlerden sadece arkadasi uyarmalarini rica ediyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: