Bu şekilde adam banlanıyorsa ilk başta mywedding banlanmalı, bu konuda en güvenilmeyecek kullanıcı. Üzücü ama gerçek.
seni şikayette ettim ben, neden,
her yazılan mesaja ,SPAM yapıyorsun diye....anlayana tabim:alkış:
Ekleme:
diyorum ya "saman" diye, boşuna değil,
bak bakalım bir tane "rep" konusu açmışmıyım 5 senelik üyeliğimde...
yalan yalan saman
hala dalga geçiyosun. kaç kere açtın dedim sana. sürekli açıyorsun mu dedim. yaşın kaç senin ? uğraşma diyorum ya benimle git işine.
sana verdiğim +rep i neden yazmıyorsun, neden teşekkür etmiyorsun,,neden,
arkadaşım grup yapmışsınız burada , bu 2011 kayıtlı üç-beş kişi var, saldırın bakalım...:alkış:
sana verdiğim +rep i neden yazmıyorsun, neden teşekkür etmiyorsun,,neden,
arkadaşım grup yapmışsınız burada , bu 2011 kayıtlı üç-beş kişi var, saldırın bakalım...:alkış:
Bu şekilde adam banlanıyorsa ilk başta mywedding banlanmalı, bu konuda en güvenilmeyecek kullanıcı. Üzücü ama gerçek.
Mywedding arkadaşımıza karışmayın gençler
yeter artık
ben bi girersem mevzuya iyi olmuyacak
Ortada ban gerektirecek bir durum görmüyor, konuyu kendi aranızda uzlaşıp, barışın kardeş olun diye açık tutuyoruz.
Lanet
Armageddon.
@mathiaxbars - eğer bu doğruysa kendisi ceza alacaktir. kimse birbirinin mesajini begenmek zorunda degil. ama kimse de birbirine kisisel sebepten dolayi -rep veremez. İtibar puanina onem veren bir forum oldugumuzu bi kac konudan anlayabilirsiniz.