İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Banner yarışması kazanana: 50 mb hosting

S

sevdik

Misafir
slm

arkadaslar yanlis anlamayin ama bu konu biraz sacmalamadimi ? bir banner icin host verilecek sizde yok ben yaparim ben yaparim besturk de oyluyor yanlis yapiyorsunuz besturk arkadasim sozum sana ;

Boyle baslik acacagina soyle acsaydin "Banner yardimi lazim diye" burdaki webmaster arkadaslardan rica ederdim siteme banner laz1m guzel yapabilen varmi acaba bende karsiliginda bir iyilik yapacagim diye elbete birileri cikar yapardi burdaki goruntuyu nasil goruyorsunuz bilmiyorum ama cok sacma ve yanlis bir goruntu olustu Birisi yapsin versin sana oylesine illaki bir karsilik almasi ferekmez insanlik olmedi lutfen hersey karsilikli degil umarim sozlerimi yanlis anlamaz bana ufacikta olsa hak verirsin iyi calismalar

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
emailine gönderdim

buaraya ekleyemedim bi türlü emailline gönderdim bakarsan sevinirim

B

besturk.net

Misafir
heryerdeyiz domain adresini yazarsan özelden göndereceğim sana hesap bilgilerini...

B

besturk.net

Misafir
darkman bende e-mailine 50 mb hosting bilgilerini gönderdim... Tşk ederim çalışmaların için

B

besturk.net

Misafir
sevdik' Alıntı:
arkadaslar yanlis anlamayin ama bu konu biraz sacmalamadimi ? bir banner icin host verilecek sizde yok ben yaparim ben yaparim besturk de oyluyor yanlis yapiyorsunuz besturk arkadasim sozum sana ;

Boyle baslik acacagina soyle acsaydin "Banner yardimi lazim diye" burdaki webmaster arkadaslardan rica ederdim siteme banner laz1m guzel yapabilen varmi acaba bende karsiliginda bir iyilik yapacagim diye elbete birileri cikar yapardi burdaki goruntuyu nasil goruyorsunuz bilmiyorum ama cok sacma ve yanlis bir goruntu olustu Birisi yapsin versin sana oylesine illaki bir karsilik almasi ferekmez insanlik olmedi lutfen hersey karsilikli degil umarim sozlerimi yanlis anlamaz bana ufacikta olsa hak verirsin iyi calismalar

arkadaşım sende haklısın ama amaç burada şart koşmak diil sadece biraz daha iyi banner yapmalarını sağlamak :) Bende fazladan host vardı 100 mb işte onu verdim 50şer.. Benim durumum olduğunda benden host rica edenlerede veririm o sorun değil. Bak mesela bi tane banner almıştım ama herdeyiz arkadaşımda yapmış 6 tane onuda aldım. Aslında almamam gerekirdi. Neyse umarım anlatabilmişimdir...

.Onur.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu olay çok yaşanıyor son zamanlarda. Mesela www.sitepoint.com/forums/ 'da bunun için özel bir bölüm bile var ("contests" diye). En güzel tasarım isteyenler dizayn yarışması düzenliyor bilmem kaç $ ödüllü ve tasarımcılar da birbirleriyle yarışıyor. Tasarım yaptırmak ve tasarım yeteneklerini sergilemek isteyenler için ideal bir yöntem bence...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.