Burada verilen tepkide kararda çok yanlış. Herkes olaya kendi açısından bakmış, evet bizde bıktık o şerefsiz kişinin yaptıklarından ama bir kişi yüzünden duraklamak hiç doğru bir davranış değil. En azından 3-4 ay daha bu sistemle gidilmeliydi ve biraz daha webmaster toplamalıydık çatımızın altına.
Herneyse, hayırlı olsun.
offf keşke bu forumda facebook yöneticiler gibi uzman ellerde olsaydı hemen çare bulurlardı MARK ZUCKERBERK
Ne diyorsun sen ya?
arkadaş kusuruma bakma doğru
Ben Türk ' üm herşeyle başa cıkarım demek lazım ve yapmak lazım
arkadaş kusuruma bakma doğru
Ben Türk ' üm herşeyle başa cıkarım demek lazım ve yapmak lazım
davetiyeli değilde, admin onaylı olabilir abi bence. üye olunurkende ref vermeyi zorunlu kılarız, gerekli şeyleri yapıp onaylarız. bende böyle düşündüm şimdi.
ben de bundan dolayı istemiyorum işte.
Lanet, yardımdan dolayı flood mümkün olduğunca yaptırmayız. Dilimizin döndüğü kadarıyla anlatırız . Ayrıca Alanında iyi olan insanlar da var aramızda. Rahat ol.
Üye alımında sorunlar olacağında ısrarcıyım ben ama konuşmak lazım tabi.
Millet facebooktan çıkmayınca böyle oluyor.lmadı:
davetiyeli değilde, admin onaylı olabilir abi bence. üye olunurkende ref vermeyi zorunlu kılarız, gerekli şeyleri yapıp onaylarız. bende böyle düşündüm şimdi.
bencede , Administrator onaylı olabilir , tekrar tel onaylı sistem düşünülebilir ancak bayağı maddi olarak gereksiz yere zarar edildiği bi süre önce açıklanmıştı başka numaralara gereksiz aktivasyon kodları yollayan şahıslar
| ancak şöyle olabilir , foruma üyelik gerçekleştiren üye administrator tarafından
onaylandıktan sonra , tel onayı gerçekleştirmediği sürece konulara cevap yazamaz vb. hakları kısıtlanırsa eğer gereksiz sms olayıda çözülür gibime geliyor
Millet facebooktan çıkmayınca böyle oluyor.lmadı: