Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Barkod Yazıcısı: Argox 214 vs WTP 100 Termal Printer

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
Merhaba arkadaşlar,

Mağazamızda VEGAMENU kullanmaktayız. Bugün bir güncelleme yaptık. Yakın gelecekte de tüm ürünlerimizde barkod kullanmayı düşünüyoruz.

Vega yazılım yetkilisi arkadaş, program ile %100 uyumlu şu iki markayı önerdi;
Argox 214 ve WTP 100 Termal Printer.

Size göre hangisi alınmalı?

sepulchral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
356
Argox 214 denemiştim. Sonuç itibari ile önerdiklerinden birini alman yeterli. Bir sıkıntı olursa firmanın başına üşüşürsün.:)

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
Deneyelim nolacak bakalım. :)

osahin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
Hepsi aynı işi görüyor sonuçta, termal, kağıdı kesen bir model alman yeterli bence yazılımcı firmanın önerdiği model ile işini görebilecek ucuz bir model bulursan al bence. Ve birde ithalatçı firması önemli barkod yazıcılarda, servis problemi yaşamaman açısından.

formulaf1

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce barkod yazıcı aldım gün geçtikce çıkarma hızı düştü bunun nedeni ne olabilir.

ccandemir

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Üye
Açılan Konu
0
merhaba,
argox os214 sizlere daha iyi sonuç verecektir.

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 09:30 -->-> Daha önceki mesaj 09:29 --

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce barkod yazıcı aldım gün geçtikce çıkarma hızı düştü bunun nedeni ne olabilir.[/QUOTE]
merhaba,
yazıcınızın hızı düşmez, eğer sebepsiz düşerse yazılarda kayma olur. muhtemelen yazıcı hızı bir şekilde kısılmıştır.
bunu yazıcılardan yazıcınızın modelinı bulup, ayarlar kısmından düzeltebilrisiniz.