İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Başkasının Hesabına EFT Yapmak İstiyenler Burayı Takip Etsinler

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumda bu konu yoktu fakat bir arkadaşımız sormuştu başkasının hesabına EFT yapabilirmiyiz diye forumda kimseden cevap gelmemişti çünkü deneyen yoktu sanırım ama biz denedik hem de ilk EFT seçeneği çıktığında.

Arkadaşıma adsense hesabında EFT seçeneğinin geldiğini söyledim oda bana kendisinin yapamayacağını meşgul olduğunu söyledi bende ben yaparım dedim oda sağolsun tutmuş babasının hesap numarasını vermiş kendi kartınki ni vereceğine.

Yani anlayacağınız üzere hesap babasının adsense hesabı ise kendisine ait eğer babasının adına para gelirse buraya yazarım ben yaptım bu yanlışlığı başkaları denemek içinde olsa yapmasına gerek kalmadı.

Parayı alırsak buraya yazarım bilgilerinize.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EFT panelinde ismi değiştir diye bir bölüm olduğu için yapılabilir diye düşünüyorum. 18 yaşından küçükler nasıl annesi babasıyla çekini bozduryorsa aynı şekilde EFT'sinide alabilmek için Ailesinden birinin hesabını vermesi gerekiyor.. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
başka hesaba eft olması yasak olsaydı direk isim hanesini hesap nızdan alır sabitlerdi nasıl google hesabınızda ad soyad degişmiyor sabit o şekil olurdu ama bu efte seceneginde hesap sahibi adı soyadı soruyor.. o yüzden başka hesaba aktarması sorun olmaz.

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yurt dışında arkadaşım var o amerıkadan hesabı turkıyedekı başkasına gonderıyor en azıdnan oyle dıyor bana bılmıyorum doğrumudur

smpx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başkasının hesabına Eft yapılabilir olduğunu bende bilmiyordum ama öğrenmiş olduk.
Paylaşım için teşekür.

M

MasterTR

Misafir
Ortagim adina olan hesabin eft bolumune benim adimi ve hesap numarami girdik ve sabah saatlerinde odememizi sorunsuzca aldik bilginize...

Harbiden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites , MasterTR

daha once ben hesap sahibinin bilgilerini girdim dolar hesabı oldugu için para gelmedi gonderi basarısız oldu simdi yeni hesap ekle diyince alttaki sorularla karsı karsıya kalıyorum bu alanlara Hesap Sahibi Adı: Hesap Rumuzu: kısmına ne yazacagız onu soylerseniz cok sevinirim..
bi ornek verin lütfen :(
Hesap Sahibi Adı:
Hesap Rumuzu
Banka kodu
Hesap numarası:

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Harbiden' Alıntı:
favorites , MasterTR

daha once ben hesap sahibinin bilgilerini girdim dolar hesabı oldugu için para gelmedi gonderi basarısız oldu simdi yeni hesap ekle diyince alttaki sorularla karsı karsıya kalıyorum bu alanlara Hesap Sahibi Adı: Hesap Rumuzu: kısmına ne yazacagız onu soylerseniz cok sevinirim..
bi ornek verin lütfen :(
Hesap Sahibi Adı:
Hesap Rumuzu
Banka kodu
Hesap numarası:

hesap sahibi adı : hesap kime aitse
hesap rumuzu : sallayabilirsin örneğin iş bank hesabım falan yaz
banka kodu : forumlarda diğer sayfalarda banka kodları diye bir içerik bulabilirsin onu yazacaksın
şube kodu : bankanın bulunduğu şube
hesap numarası : bildiğimiz hesap numarası

;)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense hesabi sizin oldugu halde sizin soy isminizi tasiyan birinin hesap numarasini da yazmasiniz pin olarak gonderilen odeme gelmez. Denedim bizzat ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5