Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha çok "soru sor" forumları aktif.Üyeler uzman doktora sorularını soruyorlar seviyeli ve samimi bir ortam içerisinde.
Tekil 1000 kadar hiti var http://extremetracking.com/open?login=ruencilt
birçok PM gelmiş bunlardan sadece 2 si bayan sitesiydi diğerleri absürt ve başka sitelerdi.. arkadaşlar ben sadece bayanlara yönelik sitelere ve sağlık sitelerine reklam veriyorum.. uygun olan sitelere PM attım ve diğerlerine cevap vermedim
Sen bilirsin hocam benim hitim belli bilen bilir, reklam verenimde çoktur, ilanı açarken hit önemli değil demişsin onu düzeltirsen vakit kaybı olmasın bizler içinde.
Sitede hitimizi gösteren sayaç mevcut bir kaç gün izleyip karar verebilirsiniz,alexa ya bakabilirsiniz, google dan sonuçlara bakabilirsiniz. Zaten tek bir reklam alanımız var şu an düşünürseniz pm atarsınız. kolay gelsin
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.