İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bayan Uye kasabilecek olanlar gelsin l Butcede limit yok

T

themaniac

Misafir
milletin profilin heklemeden adam akilli bir yontemle BAYAN uye kasiyorsaniz hemen [email protected] MSNe ekleyin goruselim.

Eger profile hek ile duplicate yapiyorsaniz bosuna eklemeyin, abuk subuk insanlarla kaybedicek vaktim yok suanda.

Ayrica anlasacagimiz arkadasla duzenli calisilacaktir.

Graphics6

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bol arayışlar,umarım aradığınız kanı bulursunuz :)

T

themaniac

Misafir
aslinda anlastigim birisi vardi ama 3gundur MSN'e girmiyor. bende mecburen baskasini ariyorum.

T

themaniac

Misafir
guncel+++
benimle calisacak olan arkadas surekli para kazanacak, devamli bir is olacak.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Valla abi dün biraz uğraştım, 115 yaptım anca :D Bugünde tek bi kişiye istek yolladım Facebook sağolsun 14 gün yasak verdi :D

T

themaniac

Misafir
valla bana 100-200 degil, 10k 20k sonrasinda ise 50k 100k lazim. surekli devam edecek ve surekli cekilen uye sayisi artacak bir is.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Pardon abi ben profil arkadaş sayısı anlamışım özür dilerim :D

T

themaniac

Misafir
yok kardesim. acil otolike yapan arkadaslara ihtiyacim var. millet zengin olmak istemiyor anlasilan ayda yuzlerce TL'lik isten bahsediyorum ama ses yok. bakalim

T

themaniac

Misafir
ee hocam fake hesap heklerler. ama ben fake falan istemiyorum. adam akilli bir bayan sitesinden otolike olabilir. ama kesinlikle duplicate fake falan muhabbetler istemiyorum.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
bayan sitelerine autolike kodu reklamı verin bi nebzede olsa işinizi görür

T

themaniac

Misafir
simdi bu isi hic yapmamis birinden bunu istersen su kodu suraya ekle sonra su javascript'i de public_html'de dursun falan. korkar millet heklenirim diye. yapmaz onu.
ancak bu isi zaten yapan biri olmali

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
hacı bulursan bende nasiplencem banada lazım uye kasabilecek birisi ama dediğin gibi bayan olacak çünkü projemin içeriği bayanlarla alakalı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.