İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bayıcı Updated

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Adamlar sonunda iki tane çek göndermişler (hayret). Bu adamlar sopadan anlıyor. Bir aydır kullanmıyorum, tüm bağlantılarını kaldırdım. Sonra çek geldi. Neyse, yine bir ay açalım bağlantıları tekrar kapatırız. Bir ay aç bir ay kapa taktiği uygulayacaz artık.

Hangi ayın çekleri bunlar onuda anlamadık ama (zottirik kontrol panellerine giriş yapılmıyor diskleri dolmuş - yazık)...

Hayırlısı...

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Bu aysa eğer yaşadık :D olallala :D

Kaç $ lık çekti acaba , yani 130 $ ın üstümü ?
(önemli çünkü altı ise bize gelme ihtimalı sıfırda o bakımdan)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
BU arada panele şu anda giriyor... Sorun yok gibi ... Updated Dışında :D

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yok hoca üstü;

102 USD + 141 USD olarak iki çek geldi.

Bu arada hesaplıyorum hesaplıyorum gönderilen çeklerin toplamı fazla çıkıyor. Nolur geri dön diye mi fazla geldi yoksa al bunu bi daha gelme diye mi fazla geldi anlamadım :D

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hdogan,

bonusun ve alt kullanıcıların varsa onların kazandığının %10 u da hesabına katıldı. benim 2 senedir updated`tan almadığım çek yok. 400$ lık da aldım.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days.

3 aydır bu yazı var 1 çek yolladılar bu yazı geldı bir dahada açılmadı anasını satım...

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana da hala gelmedi 130$'ım sıfırlandı yani gelecek diye bekliyorum, şu anda da 50 oldu yeniden ama kaldırdım ben reklamları. tamamen beni de çileden çıkardı.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugun 2 cekte bana geldi.. iki aydır uyuyorlardı.. reklamı kaldırmıstım gecen ay hayret dogrusu..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.