İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bayrak Kampanyası

T

The_Best

Misafir
Değerli webmaster arkadaşlar, son günlerde Bayrağımıza yapılan saygısız olayları protesto ederek; Ulusumuzun Bayrağını sitenizde yayınlamanızı rica ediyorum.

Unutmayalım ki,

Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak; Eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Ne mutlu Türküm diyene.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün otobüste iken bir çok yerde Türk bayrağının asılı olduğunu gördüm bu çok hoşuma gitti .

T

The_Best

Misafir
Ulusumuzun birliğini ve bütünlüğünü bozmak isteyen her kim olursa

karşısında Türk Gençliğini bulacaktır, bizler unutmadık Çanakkale

ve Kurtuluş Savaşları'nı, Atalarımızın Döktüğü Kanları, unutmadık

unutturmayız.

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak; Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.

bayrak.gif
bayrak2.gif

Dalgalan sen de safaklar gibi ey şanlı hilal;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal!
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hak'ka tapan milletimin istiklal!

T

Turkyurdu.org

Misafir
Guzel yazilari animasyonlari ile birlestirecek flash konusunda uzman bir arkadasin yapacagi uygun olculerde bir banner kompozisyonu olursa daha fazla katilim olacagina inaniyorum.

U

unrated

Misafir
evet güzel bir bayrak hazırlarsanız bende siteme koymak istiyorum

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşlar benim sitemdeki bayrağı alabilirsiniz herkese dağıttım zaten..

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.mavilim.net

“Türk milleti, engin tarihinde iyi ve kötü günler görmüş, sayısız zaferler yanında ihanetler de yaşamıştır. Ancak hiçbir zaman kendi vatanında, kendi sözde vatandaşları tarafından yapılan böyle bir alçaklıkla karşılaşmamıştır. Savaş meydanında vuruştuğu bir düşmanın bayrağına dahi saygı gösteren bir ulusun, kendi bayrağının, kendi topraklarında, sözde kendi vatandaşları tarafından böyle bir muameleye maruz kalması, hiçbir şekilde izah edilemez ve mazur görülemez, bu haince bir davranıştır. "

Hem bir ülkenin vatandaşı olmak, havasını teneffüs etmek, suyunu içmek, karnını doyurmak, hem de o ülkenin en kutsal ortak değeri olan bayrağına el kaldırmaya yeltenmek gaflet, dalalet ve hıyanetten başka bir şekilde tarif edilemez. Dost ve düşman herkes şunu çok iyi bilmelidir ki ne bu ülkenin bölünmez bütünlüğü ne de bu birlik ve bütünlüğün sembolü olan şanlı Türk bayrağı, asla sahipsiz değildir!

DamgaNet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.Damga.net

Dalgalan sen de safaklar gibi ey şanlı hilal;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal!
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlal.
Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hak'ka tapan milletimin istiklal!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5