Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sene masrafa hiç girmedim. Çok yakın arkadaşımın babasının fabrikası var bana dedi kafandaki pantulonu söyle gel beraber yapalım gittik beraber kafamdaki pantulonu yaptık. bu sene sadece 150 TL'lik masraf ettim daha çok oluyodu bu rakam azaldı.
bayram mı o da ne? 2 gün tatilim olacak, hunharca uyumayı, kapının zilini de sökmeyi düşünüyorum, tamam bayram havası bi farklı oluyor ama saat 8 de çalan zilin sesi beni deli ediyor uleeeen
bayram mı o da ne? 2 gün tatilim olacak, hunharca uyumayı, kapının zilini de sökmeyi düşünüyorum, tamam bayram havası bi farklı oluyor ama saat 8 de çalan zilin sesi beni deli ediyor uleeeen
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.