İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bazen iyi şeylerde yapıyoruz

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Web sitemin üyelerinden bir grubun hazırladığı tamamen amatör bir çalışma son derece muhteşem görseller kullanılmış kısa metraj bir film. ben açıkçası yabancı birşey izliyorum sandım şuan demo niteliğinde olan bu görüntülerin önümüzdeki günlerde ful versiyonu dağıtılacak kesinlikle izlemelisiniz oldukça muhteşem görsel efektlerle hazırlanmış kısa metraj bir film

Türk Star Wars Fan Film projesinin ürünü olan Sonun Başlangıcı
www.sonunbaslangici.com Resmi web siteleri

http://www.youtube.com/watch?v=kTqK1PCZ1vA you tube deki demo

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gerçekten tebrik etmek lazım güzel olmuş yaa demekki biraz daha para yatırım yapılsa türklerdende bişiler cıkacak goradan daha etkili bu demo ya :)

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gorayı yapan yanlış hatırlamiyorsam 5 kişiydi aralarında birtane yabancı vardı geri Türk sanatçılardı onlarla ilgili ilk haberi ben yapmıştım zamanında tv lerden önce :)

Amatör olmalarına rağmen gerçekten güzel bir iş çıkarmışlar seyrederken gördüğümüz 1-2 saniyelik bir bölüm için inanın günlerce uğraşılması gerekiyor çok güçlü bilgisayarlar lazım (render yaparken kilitlenmeler oluyor) bu tür çalışmalarda genelde kare kare çılışılıyor bir insanın saniyede 26 resim gördüğünü düşünürsek epey bir çaba isteyen bir iş

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5