İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bazı bölümler kaldırılsın

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Haber bölümü kaldırılsın
Nedeni: Siyasi tabanlı mesajlar veya siyasi içerik ve aşırı derecede çatışma yaşancak konulara kayabiliyor konu. Bu da üyeler arasında bir çatışma ortamı oluşturabiliyor.

Spor bölümü kaldırılsın
Nedeni: Spor konulu mesajlar da aşırı derecede taraf tutucu bir konumda olduğundan üyeler arasında bir çatışma ortamı oluşturabiliyor.

Ticari bölümler de kaldırılsın
Nedeni: Kimi dolandırıcılık olayları yaşandığı için ve yönetim de bunları tek tek kontrol edemediği için üyeler arasında bir çatışma ortamı oluşturabiliyor.

Ücretli - Ücretsiz yazılımlar vs bölümleri de kaldırılsın
Nedeni: Kimi dolandırıcılık olayları yaşandığı için ve yönetim de bunları tek tek kontrol edemediği için üyeler arasında bir çatışma ortamı oluşturabiliyor.

Forum hakkında bölümü de kaldırılsın
Nedeni: Yönetimin işine gelmeyen isteklerde bulunabiliriz. Hiiçç iyi olmaz.

.....
...
.

Kendim dahil çatışmaya çok meraklı olduğumuz için çatışmaya meyil verecek tüm konuların kapatılmasını öneriyorum. Hiç istemeyiz üyeler arasında bir çatışma ortamı oluşturulmasını, değil mi? Hepimiz tek fikirde olalım...

Örnek: Muhsin Yazıcıoğlu haberi, hükümeti, ergenekonu vs vs içine alıp aldı götürdü başını, aşırı siyasi oldu. SPor desen o ayrı bir şiddet; fb-gs maçı yakın; rakip takımdan birini bulsak da gırtlaksak diyoruz (sanalda).

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Forumda en ufak bir tartışma çıkartacak (tartışma her zaman negatif değildir; forum tartışmak içindir) bölümler kalksın. Yalnızca paylaşımlar olsun ve "teşekkürler", "güzel paylaşım" gibi mesajlar yazılsın. Ticareti yalnızca özel mesajla yapalım, karşılıklı anlaşamayınca admine özel mesaj çekelim. Aman forumda tartışma çıkmasın, sorular cevaplanmasın. 2 yıldır tanıdığımız insanların düşüncelerinden bihaber olalım. Oldu mu?...

Üstteki bölümlerin hepsi kalksın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.