İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bazı web sitelerine firmalar sponsor oluyor nasıl sponsor oluyorlar ?

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı web sitelerine firmalar sponsor oluyor nasıl sponsor oluyorlar ? bilginiz var mı yada sponsor olmak için web sitesinin hangi özelliğine bakıyorlar ? bilgisi olan var mı bu konuda

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhabalar;

Öncelikle web sitelerinin günlük hit sayısına, tasarım şıklığına ve içeriğinin ne kadar canlı olup olmadığına bakıyorlar. Genelde sponsor firmalar, sitenin gösterimi başına para vermektedirler ancak bu işi tıklanma başı olarak veren sponsorlar da mevcuttur.

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sponsor olmak isteyen firmalar için site uzantısının bir önemi var mı ? peki ( com, net, blogspot ... )

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
E tabi mantıklı bir domain olması tercih nedeni olacaktır. İyi bir projeyi nasıl kimse saçma bir domaine bağlamazsa, firmada sponsor olurken buna dikkat eder.
Ayrıca ciddi ve uzun süreli olan sponsorluklar genelde ilişkiler üzerine kuruludur. Yani tanımadığın bir firmaya gel sponsor ol demek biraz şans işidir.

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hımmm..:hihi:

peki bu sponsorları nereden bulacağız..örneğin benim %70-80 bayan ziyaretçim var. hit/sayfa gösterimi/sitede geçirilen süre vs..vs.. gayet iyi.ziyaretçilerin %90 civarı google'dan gelmekte. ben şimdi kimi nereden nasıl bulacağım..

yardım edin, valla sevaba gireceksiniz :aşık:

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

peki bu sponsorları nereden bulacağız..örneğin benim %70-80 bayan ziyaretçim var. hit/sayfa gösterimi/sitede geçirilen süre vs..vs.. gayet iyi.ziyaretçilerin %90 civarı google'dan gelmekte. ben şimdi kimi nereden nasıl bulacağım..

istatistik bilgilerini PM at, yardımcı olabilirim. bayan sitelerine sponsor olan ticaret yaptığım insanlar var.

destek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

site adresini verirmisin. yardımcı olabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.