İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Beceriksizlere iş varmı ??

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cahveci netden, para kazanmak cok kolay olsaydı forumda pek cok kisi kose olmustu, forumun ancak yuzde 10 unu senin gibi dikis tutturmus. Bende buna karsıyım bol keseden atmayın..

adam anlamıyor cunku vaktini buseylere harcasa, ya tutunamazsa elindekinden de olacak,

Ornek olun biraz, hergun onlarca kisi yazdıklarımızı okuyor, yani öle bi yazmıssın ki, sanki herkes 2-3 gunde senin gibi kazanacak. Kendinizden asagıdakileri dusunun biraz...

pek cok kisi burdaki ucuk rakamları duydukca, deniyo deniyo o yapmıs bende yaparım diyo... sonuc .. elindekinden de oluyo.. yaptıgı masrafla kalıyo.

bende netden bıktıgımdan, tercümanlık yapıyorum cunku bana su an 3-4 haneli olmasa da harclıgımı cıkarcak kadar kazanıyorum, o kadar yontem denememe ragmen web istedigim gibi deil. bi tonda masraf ettim.

nese kawga cıkmasın simdi, soyleyen kactı :rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.